Witam.Nie mogę spłacić allegro pay=.Przez to mam opóźnienia.Zrobiło się już całkowita praktycznie nie możność kupowania a nawet spłaty.O zwyklych zakupach i zapłacie za nie mam mozliwości od lipca,kupowałem przez payu z odroczona płatnościa i spłacałem lecz teraz nie mogę już nawet tego spłacić.Już u nich operatorów muszę płacić tradycyjnie przelewem bo ani blik ani inne opcje już nie działają co jest bardzo dziwne.Jak mam spłacić zaległości jak nie macie możliwości tradycyjnego przelewu??Mam cały czas spłata nieudana.Nie mam przekierowania do banku.
Cześć, @daniel3881! Możesz proszę doprecyzować, jaki dokładnie pojawia się problem podczas spłaty? Umowę Allegro Pay można spłacić przez blik, przelewem oraz kartą - to ostatnie tylko jeśli nie ma opóźnienia w spłacie. Czy kontaktowałeś się ze swoim bankiem w sprawie problemu z płatnościami blik?
Jest możliwość też spłaty tradycyjnym przelewem. Wystarczy, że zlecisz przelew na numer rachunku przypisany do danej umowy (pamiętaj tylko, że każda umowa ma swój indywidualny numer do spłaty). Numer rachunku dla każdej z umów znajdziesz w panelu Allegro Pay, przechodząc do jej szczegółów.