anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem ze zwrotem produktu na allegro

Client:60615655
#7 Wielbiciel#

25.03 kupiłam Słuchawki Bezprzewodowe Xiaomi TWS Redmi Buds 3, niestety nie działają poprawnie. Jest problem z ładowaniem . Nie ładują się do 100%, oraz nie chcą się zresetować do ustawień fabrycznych ( postępuję tak jak jest napisane w instrukcji ).

Słuchawki włożone do case nie ładują się mimo naładowanej baterii do 50%.

Przy naładowaniu  baterii 50% odłożone do power bank’a nie ładują się, gdzie wcześniej były podłączone do ładowarki.

Słuchawki odesłałam do sprzedającego. Sprzedający uważa, że towar ma numer seryjny turecki i nie został kupiony u niego. Zwróciłam towar kupiony u niego. Nie wiem co mam teraz zrobić .

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@Client:60615655 Czy rozpoczęłaś dyskusję ze sprzedającym?

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Client:60615655
#7 Wielbiciel#

Pisałam do sprzedającego, twierdzi, że to podróbki 😳 a takie nie sprzedał … pisałam na czacie z panią konsultantką i zwrócą mi pieniądze z allegro protect na szczęście …

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@Client:60615655 nic nie zrobisz a allegro dobra duszyczka po 14 dniach odda Ci kasę ze swoich poczekaj 14 dni potem zaznacz jako nie rozwiązana i będzie wniosek do Protect 🙂

________
Κώστας
oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg#

Po wcześniejszym zgłoszeniu na policji 😆

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

a policjant z głupkowatym uśmiechem powie ,że nie zajmują się sprawami allegro 

na koniec zacytuję swoje słowa napisane nie tak dawno 

,,allegro robi się portalem handlującym masówkami walającymi się pomiędzy majtkami i skarpetaki w biedraci i lidrach oraz portalem krętaczy i wyłudzaczy ,,

coraz trudniej tu sprzedaż ciekawy i nietuzinkowy towar , a sprzedaż wręcz niemożliwa  podchodząc do niej uczciwie 

,,

oznacz moderatorów