Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
, przy ul. Spółdzielców 3 w Krakowie. Drzwiczki OneBoxa zostały zamknięte. Kod zwrotu napisałem na paczce oto on: Kod zwrotu 69472248
Numery aukcji:
28 mar 2023 20:19 QRKM/2023
Elektryczny Podgrzewacz Pod Kubek do Kawy herbaty
11949069248
1 × 32,99 zł
ORGANIZER DO SZAFY NA WIESZAKI WIESZAK UBRANIA 5x
13245610266
1 × 16,99 zł
Niestety do dnia dzisiejszego nie dostałem zwrotu pieniędzy od sprzedającego, a sprzedający twierdzi, że zwrot do niego nie dotarł. Ja otrzymałem tylko komunikat zwrot zgłoszony. Proszę o pomoc w tej sprawie. Pozdrawiam antioch11.
@antioch11 prosimy podaj numer przesyłki zwrotnej.
Oto jeden numer
Data zgłoszenia i numer zwrotu
28 mar 2023 20:19 QRKM/2023 i kod zwrotuKod zwrotu 69472248. Pozdrawiam.
@antioch11 dziękuję za te informacje. Postaramy się wyjaśnić tę sytuację, ale prześlij nam proszę jeszcze oficjalną reklamację na tę przesyłkę przez ten formularz.
Gdzie znajdę numer przesyłki? bez niego nie przejdę przez formularz. Mam tylko numer zwrotu.
@antioch11 Odpowiedź proszę na pytania naszego pracownika, które zadaliśmy Ci w mailowej korespondencji numer 32780061.
Przesyłka została umieszczona w paczkomacie 29 marca 2023 orientacyjnie między godz. 11.00 a 14.00. Trochę już czasu upłynęło dlatego nie pamiętam dokładnie. Odpowiedziałem także mailowo. Pozdrawiam MM.
@Allegro_One ile dziennie postów na temat tej usługi, a nie myśleliście wpiąć zielonych budek do systemu InPost ??? Miej problemów i klienci zadowoleni 😄
A co się będzie działo w trzecim kwartale jak zmusicie nas do udostępniania trzech punktów odbioru ( cześć sprzedawców odstępni zielone automaty ) i będzie jazda 😞
@kostas11 też sie tego boje, mam tylko nadzieje że uwzględnione będzie to że np poczta to są automaty paczkowe, punktu , oraz żabki wiec w sunie trzy różne punkty odbioru
Wówczas jednak mimo wszystko wolałbym DPD jako drugiego kuriera obok pocztexu
Póki co własnie ze względu na taką ilośc problemów o których sie mówi bronie sie przed zielonymi automatami recoma i nogoma
Bo oczywscie na koniec okaże sie że że awarii zielonego automatu jest winien sprzedawca.... 😞