Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Wyszukiwarka na allegro jest do niczego, nie można znaleźć tam niczego
@Agent555 Dziękuję za Twoją opinię, czy masz coś konkretnego na myśli?
@ ko-alka ostatnio widziałem 2 dni lub 3 dni temu ten przedmiot a już go nie ma, nie można go znaleźć przez wyszukiwarkę sprzedawca miał tych przedmiotów kilkanaście.
kilkanaście
Nawet wyszukiwanie zdjęciem źle działa dodałem zdjęcie pokazali mi nie ten przedmiot co szukam tylko pokazała się bielizna
Nie działa, pialiśmy już tu wielokrotnie, my szukamy przez Google.
Agent555 a szukasz baby/chłopa bez majtek?
agentu, Ty kupujesz te badzi(e)wne płyty z "muzykom disko polo"... rzyg...
jakich szukasz? bo mam trochę tego szajsó? może coś se znajdziesz?
@katarzynab1712 Tak, będę kupował bo lubię tą muzykę, dla twojej wiadomości posiadam inne płyty też, nie jest to tylko disco polo.
Każdy słucha co lubi,każdy ma inny gust i to jest piękne .
Dla ciebie disco polo to jest badziewie ale wielu ludzi lubi tą muzykę i kupuje płyty disco polo, nikt nie może komuś nakazać jakiej muzyki ma słuchać, każdy słucha to co lubi.
Ja słucham muzyki disco polo i się tego nie wstydzę, również słucham innej muzyki .
Mam w swojej kolekcji około 3000 lub ponad 3000 płyt CD
@katarzynab1712 napisz mi jakie płyty posiadasz być może bym coś od ciebie kupił
trzy szafy z zenkami,bajerfulami i "takom podobnom muzykom", rzeknij czego pragniesz a ja Ci to dam
@katarzynab1712 takich płyt poszukuje
Akcent-Wspomnienie
Bayer full-Przeboje dancingowe
Toples -Kochaś
Toples -Cialo do ciała
Maxel-Uśmiechnij się
Milano-Zawolaj mnie
Milano-To niemożliwe
Jeśli posiadasz te płyty cena będzie do uzgodnienia
O! widzę że same "rarytasy" po parę stów za sztukę ( nie mylić ze Sztuką)
@katarzynab1712 posiadasz jakiś płyty z tej listy
Agent555 mam na pewno
Akcent-Wspomnienie,
Maxel-Uśmiechnij się
Milano-Zawolaj mnie
i chyba Toples -Kochaś
ale muszę przejrzeć jeszcze cedeki w drugiej chałupie
@katarzynab1712 kupił bym od ciebie trzy płyty na ten moment.
Milano-Zawolaj mnie
Maxel -Uśmiechnij się
Toples -Kochaś
Mam nadzieję że cena nie będzie zbyt wysoka
Oczywiście sprzedaż chciałbym żeby odbyła się na allegro.
Czy to są oryginalne płyty czy piraty .
Jeśli wystawiasz te 3 płyty i cena nie będzie bardzo wysoka kupuję te płyty
Napisz jeśli wystawiasz te płyty .
Oczywiście jeszcze wysłałem ci wiadomość poprzez centrum wiadomośći.
Ja podałem powyżej konkretny problem z jakim się właśnie próbuję uporać, bezskutecznie...
Szukanie na Allegro nie ma w ogóle sensu, strata czasu - Szukając zasilacza 32V 1.5A dostaję jedynie bezsensowne i nie pasujące do niczego śmieci - no może nie śmieci bo nadal to są zasilacze, ale jeśli napięcie ani moc nie pasuje to w zasadzie są dla mnie bezużyteczne takie podpowiedzi i tylko stratą czasu.
https://allegro.pl/listing?string=zasilacz%2032v%201.5A&p=5
@PitusP Wygląda na to, że na Allegro nie mamy zasilacza, jakiego szukasz. Niestety nie znam się na elektronice, ale być może tutaj znajdziesz podobny produkt: https://allegro.pl/listing?string=zasilacz%2032v%201560mA
@ko-alka to może pomożesz mi znaleźć pewien plakat około 2 lub 3 dni temu był , a teraz go nie ma. Sprzedawca miał tych plakatów kilkanaście . Mogę podesłać fotkę tego plakatu
@Agent555 Na Allegro mamy około 250 milionów ofert. Nie znam żadnych szczegółów dotyczących tego plakatu i nie mam jak Ci pomóc.
Jeśli korzystałeś z przeglądarki internetowej, to sprawdź historię wyszukiwania — może tam zlokalizujesz produkt.
@ko-alka szukam plakatu pewnej piosenkarki.
Proszę znajc mi ten plakat, przez wyszukiwarkę nie da się. Wysyłam zrzut plakatu który chce kupic. To jest plakat Taylor Swift
@Agent555 Nie znalazłam takiego plakatu. Być może zainteresuje Cię jakiś inny: https://allegro.pl/listing?string=plakat%20taylor%20swift