Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Chciałbym zrobić zwrot, ale nie widzę już produktu, który wcześniej był w zakładce Moje zakupy
(10097102068)
Twój zakup: opłacony
z dnia 11 lipca 2022, 12:45
@vaark08 Cześć. Zamówienie numer 9fae8681-0106-11ed-80d1-8bce3610d514 nie jest ukryte na Twoim koncie. Znajdziesz je tutaj: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/kupione
Niestety nie ma go widocznego!
9 lipiec jest a potem 20 lipiec
@vaark08 Pozwól, że skonsultuję tę sytuację z działem IT - wrócę do Ciebie z odpowiedzią.
Ok, udało mi się wejść z powiadomień w szczegóły zakupu, ale mimo wszystko czekam na odpowiedź bo w Zakupach nie widać.
@vaark08 Czy mogę Cię prosić o przesłanie zrzutów całego ekranu (z widoczną datą i godziną), a także zrzutu ekranu z widocznym oknem filtrowania zakupów? Jeśli masz taką możliwość, to byłabym wdzięczna za sprawdzenie, czy to samo dzieje się w innej przeglądarce.
Produkt już jest widoczny.
@vaark08 Na zwrot masz 14 dni i ten czas chyba już ci minął.
Pisało, że do 4 lipca jak ostatnio zaglądałem, chyba że sie pomyliłem
A mamy już sierpień.
Z tego co pamiętam sprzedawca dawał 30dni na zwrot. Więc do 11 sierpnia
Na ALLEGRO nie brak cwaniaków! Kiedy ja sięgam do historii też często nie widzę ani starej oferty, ani opinii o tym produkcie. Ale towar jest tylko, że sprzedający ma już inną ksywę choć firma ta sama i pod tym samym adresem. Tak cwaniaki pozbywają się nadmiaru negatywnych opinii. ALLEGRO oczywiście ma to w d***e, albowiem liczy się duży ruch w interesie oraz KASA KASA KASA. Tak to bywa z tymi "ofertami nieaktualnymi" 🤣
@vaark08 Wątpię aby sprzedawca wydłużał czas na zwrot skoro według regulaminu jest 14 dni ale możesz sprawdzić na jego innych aukcjach jak ma w opisie ,zwykle takie dane są jednakowe u każdego sprzedawcy.
To źle wątpisz.