Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, dziś na stronie internetowej Allegro pojawił się komunikat o promocji dotyczącej zniżki przy zainstalowaniu aplikacji Allegro na pierwsze zakupy. Pobrałam aplikację, ale nie otrzymałam kuponu 15 zł za pobranie, zakupy nie dokonywałam jeszcze, konto miałam założone.
Cześć, @Client:123762772. Po zalogowaniu do aplikacji Allegro powinnaś zobaczyć pomarańczowy przycisk ''Odbierz'' na stronie głównej - w tym miejscu możesz odebrać swój kupon.
Dziękuję bardzo, już wyświetla się kupon, ale niestety nie mogę „odebrać”: klikam w to i nic się nie dzieje, niby nie jest aktywny przycisk. Dziwnie, u mnie działa tylko dolny pasek, na stronie głównej nic nie mogę otworzyć. Pobrałam aplikację na 15 iPhone Pro, przepraszam za zawracanie głowy
@Client:123762772, proszę, sprawdź w tej zakładce: https://allegro.pl/zobacz/kupony czy kupon jest już aktywny.
Sprawdziłam, nie mam aktywnych kuponów. Po prostu nie działa główna strona w aplikacji na moim telefonie z wyjątkiem dolnego pasku, jakiś bug wystąpił. Nawet wyszukiwarka nie działa. W AppStore automatycznie pobrała się wersja aplikacji Allegro 8.2.1 dla telefonu z systemem operacyjnym iOS 18.0.1, nie miałam możliwości wyboru najnowszej wersji aplikacji Allegro.
@Client:123762772, spróbuj odinstalować aplikację i ponownie zainstalować Allegro. Daj znać, czy po zalogowaniu problem nadal występuje - jeśli tak, to proszę, podeślij nagranie ekranu na nasz adres mailowy spolecznosc@allegro.com razem z linkiem do tego wątku.
Przeinstalowanie aplikacji pomogło, już wszystko działa, dziękuję bardzo za pomoc:)
Wszystkiego najlepszego w nadchodzącym Nowym 2025 Roku życzę Pani i dobrych, spokojnych dni w tym okresie świątecznym❤️
P.S.: przepraszam za zawracanie głowy😉
@Client:123762772 W imieniu Marii oraz całego zespołu również ślę najlepsze życzenia! 🎄