anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Prosba o weryfikacje zwrotu

cieszyn5
#10 Popularyzator#

Proszę o informację, czy któryś z moderatorów jest w stanie sprawdzić, czy sprzedający zlecił zwrot? Otrzymałem zdjęcie na numer telefonu, że niby zlecił, ale kręci i posługuje się podrobionymi dokumentami.

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10

LEW433
#21 Demiurg#

Ale musisz tu napisać o jaki zwrot chodzi.

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@cieszyn5 Cześć. Poproszę Cię o numer zamówienia 🙂 

oznacz moderatorów

cieszyn5
#10 Popularyzator#

Cześć 👋 

Zwrot numer 55da5f1e-b966-11ec-ad07-dba56f43f99a

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@cieszyn5 Nie mogę wyszukać takiego zwrotu. Podaj mi proszę numer zamówienia (znajdziesz go w zakładce Kupione --> szczegóły zakupu --> rozwiń szczegóły zakupu --> numer zamówienia). 🙂 

oznacz moderatorów

cieszyn5
#10 Popularyzator#

Proszę e0f27a31-b36c-11ec-9354-9da97bd85cfe

oznacz moderatorów

cieszyn5
#10 Popularyzator#

Poprosiłem o weryfikację w dyskusji, potwierdzono zlecenie zwrotu. Dzięki 💕

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@cieszyn5 Bardzo się cieszę! Rozumiem, że Sprzedający rozpoczął procedurę zwrotu pieniędzy przez Allegro Finanse. W razie problemów - daj znać 🙂 

oznacz moderatorów

cieszyn5
#10 Popularyzator#

Ogólnie to przydałoby się tego użytkownika zablokować na jakiś czas za karę. Sprzedał mi telefon opisany jako idealny, 100% sprawny, zapomniał dodać, że wyświetlacz posiada martwe piksele, niema oryginalnej ładowarki, zastepcza jest sklejona taśmą, a słuchawki zgubił. Jak zgłosiłem zwrot, to nagle okazało się, że słuchawki i ładowarkę zostawił sobie, dlatego wystawił ten sam telefon o 100 zł drożej na nowej aukcji. Ponadto w międzyczasie skontaktowałem się z firmą, na którą powołuje się sprzedający, przedstawiając jako dowód zakupu fakturę i jednoznacznie stwierdzono, że firma i-terra nigdy nie wystawiła takiego dokumentu i jest on podrobiony. Żeby było smieszniej, użytkownik sprzedał już dwa telefony na ten sam dokument, tylko na dokumencie zmienił model telefonu. No i miga się ze zwrotem zarówno za telefon jak i za kuriera. Ale mu nie odpuszczę 😁

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@cieszyn5 Sprzedający nie zlecił zwrotu środków przez Allegro Finanse. Skontaktujemy się z nim w tej sprawie 🙂 

oznacz moderatorów

cieszyn5
#10 Popularyzator#

Teraz to nie wiem komu wierzyć 😁

oznacz moderatorów