Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,dziś dostałem informację o uregulowanie zobowiązania na kwotę 2,32 .To ściema podają linka do wpłaty od ALLEGRO Sp.zo.o. Wchodząc na swoje dane na allegro stan konta nie mam zaległości.
UWAGA Ktoś inny się podszywa pod ALLEGRO UWAGA
Mam nadzieję, że jak nacisnąłem w mailu w załącznik regulamin to nie pobrało mi się coś automatycznie i nie mam teraz jakiegoś świństwa na kompie...
Jak pobrałeś załącznik to ściągnąłeś wirusa 😞
Nie pobrałem załącznika, wszedłem w ogłoszeniu w warunki umowy czy jakoś tak to nazwali. Przekierowało mnie na stronę co podszywa się pod allegro, nic więcej nie naciskałem na stronie czy w mailu. Zainstalowałem triala antywirusa płatnego przeskanowałem komputer i znalazło jakieś świństwo i szybko to wywaliłem.
ja również dostałem takiego e-mila przesłanym go dalej do allegro żeby się tym zajęli ale oczywiście na ich stronie ciężko znaleźć e-mail w celu zgłoszenia takiej sprawy, może ktoś ma namiary ?
@45183667, @dragonik_85, @Pelorez, a powiedzcie mi, co ma do tego allegro? 🙂
bo narazie to próbujecie udowodnić, że coś ma, ale ja nic nie widzę, co mogłoby na to wskazywać..
uważacie, że jak ktoś wpisze Prezydent Andrzej Duda w nazwie odbiorcy to znaczy, że dostaliście maila od samego prezydenta? Pierwszy raz w internetach? Zacznijcie myśleć..
@45183667 dzięki za zgłoszenie, to kolejna fala phishingu, na przyszłość nie otwieraj nigdy linków, ani załączników z takich maili.