Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zamówiłam kamerkę z Doki shop czy wiecie coś o tym sklepie pisałam tam email i nikt nie raczy odpowiedzieć
@Client:130102232 pamiętaj, że zakupy na Allegro są całkowicie bezpieczne. Sprzedawcy przechodzą wewnętrzną weryfikację, aby upewnić się, że spełniają nasze standardy oraz są na bieżąco monitorowani.
Dodatkowo, jeżeli podczas zakupu pojawią się jakiekolwiek problemy masz możliwość skorzystać z opcji Dyskusji. A Twój zakup jest również objęty ochroną Allegro Protect.
@Client:130102232 Kupiłaś na Allegro?
Dziękuj Bogu,że nie dotarła i puki czas anuluj zamówienie.Do mnie przed chwilą dotarła paczka w której był przedmiot przeze mnie zamówiony i dwa dodatkowe których absolutnie nie potrzebuję.Jakaś ręczna tuba do pompowania na przykład oleju i broszura w ęzyku angielskim z przepisami na ciasta.Żeby było zabawniej ta broszura jest najdroższa.Poza tym koszty dodatkowe typu:Koszty wykupi,Ubezpieczenie przesyłki i Koszty wysyłki spowodowały,że całkowity koszt to169,75 gdzie towar to115,00.Przedmiot który zamówiłem kosztował29,93.Nikt nie był łaskaw powiadomić mnie,że będę zrobiony w ch....Biorąc pod uwagę korowody związane ze zwrotem nie mam ochoty się tym zajmować.Na jedno jednak znajdę czas!Serdecznie odradzam każdemu kupowanie czegokolwiek od tej firmy.Chociaż określenie firma to zupełnie niezasłużony komplement.
Po pół roku to raczej ciężko będzie miała anulować. Ale sklepu już chyba nie ma przynajmniej na Allegro...