Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@Marlena336 proszę bardzo! Gotowe, zakup jest ponowni widoczny w zakładce.
Bardzo dziękuję. Pozdrawiam
Proszę o przywrócenie zakupu z grudnia 2025- zakup kubka i kalendarza na 2026
@marta11117 proszę, zakup jest ponownie widoczny w Twojej zakładce.
proszę o przywrócenie ukrytych zakupów
poprosze o przywrocenie TV Samsung. Jest to zakup z 2-3 lat temu jak sie nie myle, to nie wiem czy to da sie odzyskac
@Damian83FX zakupy są dostępne w zakładce przez 2,5 roku. Po tym czasie nie ma możliwości przywrócenia. Czy jesteś w stanie bardziej doprecyzować datę zakupu?
no nie pamietam... nie mozna po prostu wyszukac slowa samsung?
@Damian83FX niestety nie jest to takie proste 😉 Sprawdziłam jednak Twoje zakupy do 31.05.2023 i nie odnalazłam telewizora. Także przywrócenie i tak nie byłoby możliwe.
no ale juz wiem ze w takim razie jest juz dawno po gwarancji. bo wlasnie o to mi chodzilo 🙂
ale nie rozumiem czy po 2,5 roku tylko te usuniete zakupy sie likwiduja na zawsze czy tez te zachowane?
@Damian83FX zakupy w zakładce "Moje zakupy", są dostępne przez 2,5 roku. Jeśli chcesz sprawdzić starsze zakupy na koncie, to możesz pobrać raport - tutaj znajdziesz instrukcję. 😊
Proszę o przywrócenie zakupu z grudnia @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@piorko8 gotowe!
Ukryłem zakup i nie mogę go odzyskać
@slawekkolno podaj proszę, o który chodzi lub z jakiego okresu czasu - to będę mogła przywrócić zakup. 😊
Omyłkowo ukryłam w moich zakupach mój zakup; proszę o przywrócenie. Poduszka na basen zimowy PoolBear
@mariav2 proszę, przywróciłam zakup. 😊
Dziękuję bardzo!
Bardzo proszę o przywrócenie zakupów
1) wiertarko wkretarka udarowa Makita
2) Miętus Królewski filety bez skóry
Z góry bardzo dziękuję
Pozdrawiam
Jacek