Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Witam, uprzejmie proszę o przywrócenie starszego zakupu karniszy ( sprzed listopada 2023), dziekuje
Cześć, @juanita_nt! Nie będzie możliwości przywrócenia zakupu z 2023 roku, ponieważ w zakładce "moje zakupy" wyświetlamy jedynie historię z ostatniego 2,5 roku.
Jeśli chcesz sprawdzić starsze zakupy, to możesz pobrać raport - zgodnie z tą instrukcją. 😊
Dzień dobry,
chciałabym zwrócić produkt, jednak niestety wcześniej ukryłam zakup na allegero. Jak mam go zwrócić?
@BozyDar13 przywróciłam już do Twojej zakładki oba zamówienia z 15.02. 2026, więc jeśli chcesz zrobić zwrot jednego z nich, możesz już to zrobić bez przeszkód.
Serdecznie dziękuję.
@BozyDar13 bardzo proszę i polecamy się na przyszłość 🙂
dzień dobry,
proszę o przywrócenie ukrytego zakupu z 24.02, dziękuję
Cześć, proszę również p przywrócenie ukrytego przypadkiem zakupu z Dziś - 04.03.2016r
Z góry Dziękuję! 🙂
@Client:60734018 Gotowe.
Bardzo proszę o przywrócenie widoczności zakupu z dnia 27-02-2026. Z góry bardzo dziękuję.
| T-SHIRT MĘSKI KOSZULKA POLO UNDER ARMOUR TECH POLO XL (17848807893) |
@krasny2-1978 Przywróciłam zakup 🙂
Witam, proszę o przywrócenie moich zakupów z dnia 02.03.2026r. godzina 21:42
Cześć @Vagatiosoul, gotowe 😉
Przez pomylke skasowalem zakup z listy.niestety tv ma defekt.na gwarancji ktora przeslali firma nie istnieje I nr nie odpowiada.jedyna szansa tutaj skontaktowac sie a niestety usunalem zakup
@Client:60623440 Mogę przywrócic ukryty zakup, ale najpier proszę Cię o zalogowanie się na właściwe konto, ponieważ na tym koncie nie było żadnych zakupów przez ostatnie dwa i pół roku.
Jestem zalogowany I zakupy robie regularnie.dotyczy to tranzakcji z 1q sierpnia 2025 roku
Chyba ze robie cos nie tak ale z mojego konta w apce skierowalo mnie tutaj
@Client:60623440 wszystko w porządku 🙂
Zakup jest ponownie widoczny w Twojej zakładce, dokładnie zamówienie pochodzi z 11 sierpnia 2025 roku.
proszę o przywrócenie do listy zakupów ukrytego zakupu: komputer gamingowy MSI z kartą RTX 3070