Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Proszę o pomoc z w rozwiązaniu problemu z płatnością za poniższą aukcję:
https://allegrolokalnie.pl/oferta/ciekawy-noz-mysliwski-tramontina-safari
Żaden sposób nie działa i każda metoda zawodzi przy finalizacji płatności. Z tego co wiem problem się powtarza nie pierwszy raz u innych użytkowników również. Taki komunikat
Oczekujemy na dokończenie płatności...
Nr płatności: 3d358874-acb2-11f0-8dd9-c5aff975466e
Wszelkie metody płatności są nie finalizowane. Pozdrawiam i bardzo proszę o rozwiązanie tego problemu.
@patrykwisnia82 Problem jest po stronie sprzedającego. Nie będziesz mógł opłacić tej transakcji, dopóki nie wyjasni on swojej sprawy z operatorem płatności.
Problem jest prawdopodobnie bo waszej stronie czyli ze strony technicznej Allegro Lokalnie, skontaktowałem się ze sprzedawcą i on również stwierdził, że to dziwna sytuacja, wina nie leży po stronie operatora płatności jak to stwierdziliście. Jako Allegro Lokalnie powinniście się bardziej zaangażować, bo najprościej jest zgonić na operatora płatności co już wielokrotnie stosowaliście. Proszę uruchomić osoby za to odpowiedzialne bo problem sam się nie rozwiąże. To bardzo irytujące podejście do klienta bo wszyscy niestety na tym tracą.
@patrykwisnia82 nie wiem, skąd taki wniosek, ale jest błędny. Zweryfikowaliśmy sprawę po swojej stronie. Jest to problem na linii sprzedawca > operator płatności. Sprzedający w tej sytuacji powinien skontaktować się z nami przez formularz, pomożemy w wyjaśnieniu sprawy. Może także odpowiedzieć na wiadomość mailową przesłaną przez operatora w tej sprawie.