Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Proszę o zwrot mojej wpłaty za nie zrealizowanie zamówień przez [edycja]. Oto poniżej specyfikacja zakupionych i opłaconych BLIK do ALLEGO: - z dnia 18.07.24r. kwota 3015zł., - z dnia 19.07.2024r. kwota 3015zł, - z dnia 20.07.2024r. kwota 3015zł oraz - z dnia 25.07.24r. kwota 3015zł. Razem jest to suma 12060zł-dwanaście tysięcy sześćdziesiąt złotych za nie zrealizowanie opłaconych zamówień na 4szt. oscyloskopów Rigol 924 S. Informuję, że nie mogę wpisać i reklamować każdego z zamówionych zakupionych przyrządów gdyż nieumię i nie potrafię tego zareklamować ze swego telefonu smartfona Nie można też wkleić pozostałe trzy sztuki zapłaconych przyrządów gdy jedną z nich z fotką już zareklamowałem. Proszę o kontakt tel [edycja]. Dziś jest poniedziałek 20 01.2025r. Pozdrawiam pojadek
@pojadek bardzo pięknie. Ale to musisz pisać do sprzedawcy. Za takie pieniądze to lepiej otworzyć dyskusje.
ps. ja to bym się bał za takie pieniądze kupować od Chińskiego sprzedawcy i to kilka razy po kolei..
@pojadek Nikt do Ciebie z Alelgro nie zadzwoni to nie tak działa, masz zakupy to otwierasz dyskusję i tam sprzedający ma 24godz, na odpowiedź, tam masz pomoc Allegro:https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/dyskusje/nowa
Nie ma szans
Pisz do sprzedawcy. W Panelu kupione przy tej tranakcji masz ;zglos problwm z zakupem. Tam pisz.