Cześć.
Nie ukrywam, że dobrze byłoby mieć taki. Tak, wiem, przedsiębiorcy/aka sprzedawcy płacą za to aby tego nei omijać.
Toteż Allegro aby ominąć ograniczenia zalewu obcokrajowcowych (aka chinolskich) ofert, wprowadziło system grupowania produktów na liście wyszukiwania. To jest totalny dramat.
Ominąć ma to też ich magiczne opcje które pozwalają na powielanie tych samych ofert ileś tam razy... potem widać jak jeden sklep sprzedaje TEN SAM długopis w 5ciu ofertach, i każda jest np. o złotówkę droższa od koleżanki.
Już pomijam "przedsiębiorców" niby zarejestrowanych w Polsce, wystawiajacych nawet faktury, i dostawa jest - a jakże - z Polski ! ta.. ale dostawa czasem trwa np 12 dni, a w info o wystawcy jest mega zaje...fajnisty chiński adres. Jeden jedyny monopol, który nie pozwala tylko Polakom sprzedawać na polskim rynku z uwagi na zalewające oferty z krajów wschodnich.
Przełącznik ofert promowanych dobrze byłoby mieć, np ze względu na fakt iż korzystanie z Allegro robi się mozolne, długie, bezsensowne. Po paru minutach już mi się to nudzi, czuję się jak roślinka. Nie pomaga tu "jajecznica w trakcie ładowania się systemu Win98 na starym kompie".
Skryptami zawsze można sobie to wyrzucić. Tylko szkoda że AllegroLokalnie nie zostało tak dopracowane jak Allegro, po to żeby ludzie nie zgłaszali tego typu problemów ? : ) A więc zostało zrobione to celowo, tak aby takie problemy zgłaszać, a Allegro magicznie, "na żądanie forumowiczów" dodaje kroczek po kroczku jakiś tam mały parametrzyk, aby dorównać głównemu serwisowi.
Przede wszystkim: brak opcji eksportu wszystkich ofert w AllegroLokalnie, why ?
Aż jestem ciekaw, jaka będzie odpowiedź.
Z góry dziękuję.
Cześć, @Shadow_Angel. Allegro i Allegro Lokalnie - to dwa osobne serwisy, które mają różne założenia i dlatego będą miały inne funkcjonalności. Allegro Lokalnie, jest dedykowane osobom prywatnym, które chcą sprzedać najczęściej pojedyńcze rzeczy - więc, nie wprowadzamy tam grupowania ofert (mijałoby to się z celem).