Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kupiłem przedmiot GTF Akumulator bateria 12000mAh 18650 Li-ion 3,7V
Allegro od 4.10 pisze że mam przedmiot do odebrania, przy czym nie dostałem żadnego powiadomienia od allegro, ani od InPost (smart) żeby odebrać paczkę z paczkomatu, kodu odbioru też nie mam. Po czym paczka poleżała chwilę i jak napisałem do sprzedawcy co się stało to odpisał że paczka wróciła do nich(10.10). Allegro nadal mi wyświetla żebym odebrał paczkę, a jej nie ma. Póki co nie mam ani paczki ani pieniędzy i nie mam jak ich odzyskać, bo nie odeślę paczki której nawet nie mam(która z resztą się już sama odesłała).
Czy jest jakaś możliwość kontaktu z osobą fizyczną z allegro, jakiś dział techniczny, żeby pomógł to odkręcić?
@Qrvishon czy masz aplikację InPost? Jeśli masz zainstalowaną aplikację to nie otrzymujesz kodu odbioru smsem tylko powiadomienie w aplikacji oraz wiadomość e-mail.
Napisz proszę czy chcesz aby zamówienie zostało wysłane do Ciebie ponownie?
Tak mam aplikację i email też zawsze do tej pory przychodził z kodem odbioru, tym razem się to nie zdarzyło. Teraz mimo iż sprzedawca zwrócił środki, przesyłka wg allegro nadal jest do odebrania. Nigdy nie miałem takiej dziwnej akcji.
Jak już tak miałem, odpowiedź Allegro> żebym się nie przejmował tym, najważniejsze że masz zwrot.
@Qrvishon powinieneś dostać też powiadomienie w allegro (dzwoneczek)
A tu nie było:https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/kupione