Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Sprawdź sobie w rozliczeniach z allegro czy i za co może być taka opłata.
A nie miałeś dyskusji i rekompensaty z Allegro Protect? a tu co masz: https://allegro.pl/moje-allegro/moje-konto/rachunki/rozliczenia-z-allegro
@Client:44867306, opłata dotyczy sprzedaży z 5.08.2022 r. na Allegro Lokalnie. Konkretnie chodzi o tę ofertę. Do tej pory nie uregulowałeś opłaty za sprzedaż.
Ale to ogłoszenie nie zostało umieszczone bo nie dokończyłem wystawiania przedmiotu.
@Client:44867306 Gdyby nie zostało wystawione to nie byłoby widoczne.
Nie mam już tego allegro lokalnie więc nie mogę sprawdzić, czyli coam zrobić aby zakończyć ten temat raz na zawsze??
@Client:44867306 Z allegro lokalnie możesz korzystać na tym samym koncie z którego korzystasz teraz.
Aby temat zakończyć musisz zerknąć tu https://allegrolokalnie.pl/konto/oferty/rozliczenia i dokonać wpłaty.
Czy pobieranie opłat za niewykonaną usługę to jest legalne??
@Client:44867306 ogłoszenie figuruje jako zakończone czyli było aktywne ... hmmm za Twoją oczywiście zgodą bo nikt inny nie ma możliwości zatwierdzenia oferty .
Ok ale na innych portalach ogłoszenia ukazują się dopiero po uiszczeniu opłaty, to dziwne
@Client:44867306 Dla swojego własnego dobra warto jest zapoznać się z regulaminem i zasadami opłat zanim zacznie się korzystać z usługi bo jak widzisz każdy portal działa inaczej.
@Client:44867306 tu jest inaczej , opłata obciąża Twoje konto w chwili przybicia , płatność jest czynnikiem drugorzędnym .
Widzę, ze na allegro jest jak u mojego mechanika...za wszystko się kasuje...np. dolanie 1l plynu chlodniczego 50zl (bez uzgodnienia).
@Client:104371448 Jeśli nie uzgadniałeś dolewania płynu z mechanikiem to nie musisz za to płacić.
@komis-bell: wiem. ale prawda jest taka, ze naprawiam auta u niego od... 20 lat. Jest duze prawdopodobienstwo, ze na zwrocona uwage moze kazac mi spadac. A tego wolalbym uniknac. Choc zawsze jestem pierwszy do takich akcji 😉 Ale tu mnie trzyma za...krocze 😉