Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zakupiłem produkt w ofercie 13689682041. Po jego otrzymaniu okazało się, że jest wadliwy. Na zgłoszoną reklamację sprzedawca szybko zareagował i zgodził się wysłać nowy produkt.
W poniedziałek poinformowałem sprzedającego, że od czwartku do niedzieli nie będę w stanie odebrać przesyłki, więc jeśli nie są w stanie wysłać jej tak, by dotarła przed tym terminem, to niech wstrzymają się z wysyłką do przyszłego tygodnia.
We wtorek otrzymałem informację o utworzeniu przesyłki AD013OLZB5. W związku z tym w dyskusji ponownie zwróciłem uwagę na ograniczenia związane z terminem odbioru.
Dzisiaj przesyłka została nadana, więc dotrze do automatu paczkowego jutro. Czy jest możliwość opóźnienia dostarczenia przesyłki lub przekierowania jej do innego automatu? Osobiście odebrać przesyłkę będę mógł dopiero w poniedziałek wieczorem i obawiam się, że do tego czasu zostanie już zwrócona do nadawcy.
To przesyłka Allegro Delivery. Może być jutro, a równie dobrze w poniedziałek. Regulaminowy termin doręczenia wynosi do trzech dni roboczych.
Ps. W weekend nikt raczej przesyłki z automatu nie zabierze. Kurierzy też chcą mieć wolne, a poza tym i tak nikt by im za to nie zapłacił (jak kurier odbiera przesyłki w niedzielę, to robi to w swoim wolnym czasie i oczywiście na własny koszt).
@InteRadek ale w czym masz problem, to nie Twój 🙂 poinformowałeś sprzedawcę 2 x, jak wróci nada Ci ponownie 😄 z drugiej strony duże prawdopodobieństwo że paczka będzie za kilka dni bo mają często opóźniania 😄
Zazwyczaj mieszczą się w regulamimowym terminie, a termin podany w ofercie, nie jest w żaden sposób wiążący dla przewoźnika.
Dzięki @pecela i @kostas11 za informacje.
Nadawca nada przesyłkę ponownie po zwrocie, jednak wydłuży to o kilka dni jej dostarczenie, czego możnaby uniknąć, gdyby przesyłka doszła z opóźnienieniem.
Z mojego doświadczenia 9 na 10 przesyłek dociera do automatu Orlen na następny dzień po nadaniu, więc jest spora szansa, że nie zdążę jej odebrać w ciągu 3 dni roboczych.