Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Piszę do Pani, Pana w bardzo nietypowej sprawie 😉
@InPost oczekuję na przesyłkę do paczkomatu InPost. Wiem, że mamy weekend, ale miałam już Informację, że w sobotę otrzymam przesyłkę, a z uwagi na limitowany czas odbioru chciałam zerknąć, czy dziś mogę paczkę odebrać.
W statusie zamówienia widnieje zapis "przekroczono gabaryt". Kiedy otrzymam przesyłkę? Czy jej doręczenie do paczkomatu się z tego powodu opóźni?
Z góry dziękuję za wszelkie informacje.
@Wioletta2701 Przesyłka zostanie doręczona Ci kurierem.
https://inpost.pl/pomoc-co-sie-dzieje-z-paczka-jesli-gabaryt-zostanie-przekroczony
Dziękuję bardzo za informację. Czy InPost pozyskuje dane do doręczenia od nadawcy, czy mam spodziewać się kontaktu z ich strony?
Jeśli dobrze doczytałam, to sprzedawca wyszedł na transakcji, jak Zabłocki na mydle 😏 245 zł dopłaty to więcej, niż zapłaciłam za kapsułki z kawą 😔
@Wioletta2701 Może nie miał mniejszego kartonu 🤔 😁 Na Allegro chyba te dopłaty są jednak mniejsze, o ile się nie mylę.
Inpost kontaktował będzie się raczej z Tobą, bo to Ty musisz podać adres dostawy.
Jeżeli przesyłka nie mieści się w paczkomacie zazwyczaj inpost prosi sprzedawcę o podanie adresu odbiorcy do doręczenia przez kuriera.
Przed chwilą pracownik InPost zatelefonował na podany numer do zdalnego odbioru przesyłek i kurier paczkę doręczy.
Pierwszy raz się z czymś takim spotkałam.
Żal mi tylko sprzedawcy, bo będzie musiał zapłacić InPost za nadgabaryt 😔
Dziękuję bardzo za informację 🙂
no....będzie musiał zapłacić InPost za nadgabaryt i to nie mało . Cóż Wybrałaś przesyłkę jaką oferował . Mógł nadać zwyczjnie --- kurierem zapłaciłby sporo mniej .