Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, dziś 15 - sobota.
Przelew środków allegro polecam znów nie przyszedł o czasie.
Kiedy możemy się spodziewać przelewów?
Zlecenie wypłaty było 10.01.
@TairishaSee W weekendy przelewy nie są księgowane, dlatego na pewno nie wydarzy się to dziś lub jutro. Poprosiłam już o dokładne sprawdzenie tej wypłaty, dlatego na razie poproszę Cię o cierpliwość. Wrócę do Ciebie z informacją w poniedziałek, gdy tylko otrzymam szczegółowe informacje w Twojej sprawie.
Kilka tygodni temu dostałam informacje, że jeśli 15 wypada w weekend to środki dotrą w piątek przed weekendem. Czy nastąpiła jakaś zmiana w wypłatach?
@TairishaSee Nie, nie było tutaj żadnych zmian. Wypłata powinna trafić na Twoje konto do 15-tego dnia miesiąca, lub pierwszego dnia roboczego następującego po 15-tym dniu miesiąca, gdy ten wypada w dzień wolny od pracy. Dlatego też środki powinny być na Twoim koncie w poniedziałek, ale dla pewności dokładnie sprawdzimy Twoje zlecenie wypłaty.
Czy coś wiadomo?
Hej. Też mam ten sam problem, dzisiaj 17ty i pieniążki nie zostały przelane....
U mnie to samo. W panelu - wypłata 10.01, a przelewu do tej pory nie ma 😕
U mnie też brak przelewu. A zapewniano, że będzie do końca wczorajszego dnia . Czekamy na info
@TairishaSee @Rutek_CH @Malvinqa @oliixd Przelewy powinny dotrzeć do Was dziś, w godzinach, w których Wasze banki księgują operacje. Gdyby się tak nie stało, bardzo proszę o ponowną wiadomość. Będziemy działać.
Widziałam, że to samo było pisane w innym wątku wczoraj, a też przelewy nie dotarły. Z czego wynikają te opóźnienia?
W dalszy ciągu przelewu nie ma
Niestety nie !!! Chyba trzeba obsmarować ten program na Mediach Społecznościowych 😕
@Rutek_CH Sprawdziliśmy dokładnie sytuację na Twoim koncie i nie otrzymałeś przelewu w tym miesiącu, ponieważ dane do wykonania przelewu w naszym systemie uzupełniłeś 10.01, ale już po tym gdy wygenerowaliśmy wypłaty dla Was. Dlatego przelew otrzymasz w następnym miesiącu, wraz z następną transzą wypłat.