Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
Od tygodnia nie mogę płacić za zakupy na Allegro przelewem z Banku Pocztowego. Opcja jest wyszarzona z notatką "tymczasowo niedostępne". Dwukrotnie kontaktowałem się z bankiem i po ich stronie jest wszystko w porządku. Z Allego kontaktowałem się wielokrotnie i nadal mam problem. Jest to niezależne od towaru i sprzedającego. Załączam zrzut ekranu z dzisiaj. Używam telefonu komórkowego i po włączeniu i wyłączeniu nic się nie zmienia, problem z wybraniem tego rodzaju płatności nadal występuje. I noe wiem czy ktoś coś z tym ma zamiar zrobić bo niestety powinienem odwrócić się od Allegro albo zmienić bank albo jedno i drugie. Choć wolałbym tego nie robić bo Allegro chyba jest jeszcze polskie tak jak i Bank Pocztowy.
Czy ktoś ma jeszcze podobny problem?
Pozdrawiam
@ixi10000 Jeśli preferowana przez Ciebie metoda płatności jest czasowo niedostępna, sugerujemy skorzystać z możliwości opłacenia zamówienia kartą płatniczą. Czy jest to możliwe?
Nie posiadam karty, mogę też wykonać zwykły przelew ale to nie jest normalne, że tymczasowa niedostępność opcji trwa tydzień.
@ixi10000 Podaj mi numer zamówienia lub numery ofert, które chcesz opłacić.
Przykładowy numer oferty z mojego koszyka to 12736462449, każdy towar jak dodawałem do koszyka od różnych sprzedających po przejściu do płacenia nie da się opłacić bankiem pocztowym.
@ixi10000 Podaj, proszę, numery wszystkich ofert, które próbujesz opłacić w ramach jednego zamówienia.
Od tego przykładowego sprzedającego mam w koszyku 16421014432 i 12736462449.
@ixi10000 Spróbuj zaznaczyć w koszyku tylko wskazane oferty. Bank Pocztowy powinien być możliwy do wyboru przy formie płatności "Przelew".
To nie tych ofert i sprzedającego dotyczy problem. Możesz sprawdzić wszystkie oferty z koszyka w ten sposób lub wskazać mi ich numery.
Próbowałem już wielokrotnie płacić za pojedyncze przedmioty i nie idzie. Sprawdzam to co jakiś czas od tygodnia dodając oferty które kupiłem bez problemu wcześniej.
@ixi10000 Sprawdziłam oferty, których numery podałeś. Możliwość zapłaty przelewem z Banku Pocztowego jest w ich przypadku dostępna. Ponownie proszę Cię o wskazanie numerów pozostałych ofert, które próbujesz opłącić w jednym zamówieniu.
@nat_not napisał(a):@ixi10000 Sprawdziłam oferty, których numery podałeś. Możliwość zapłaty przelewem z Banku Pocztowego jest w ich przypadku dostępna. Ponownie proszę Cię o wskazanie numerów pozostałych ofert, które próbujesz opłącić w jednym zamówieniu.
Odpuszczam sobie zajmowanie się tym, powtarzanie tych samych czynności raczej nie przyniesie innego efektu. Pojechałem do normalnych sklepów, wyszło drożej ale zapłaciłem gotówką i mam potrzebne rzeczy od razu. Dziękuję za próbę pomocy j pozdrawiam.
Z ciekawości spróbowałem jeszcze raz i teraz nie ma również opcji by wybrać Inteligo
Dzisiaj PKO BP (w tym Inteligo) miał przerwę techniczną do 13 i skąd był niedostępny.