anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

przesyłka allegro opóźniona

Client:47269190
#7 Wielbiciel

Dzień dobry zakupiłam przedmiot,który miał być dostarczony dzisiaj a w zakupach allegro widnieje że przesyłka opóźniona.Co może być przyczyną?

PS.podaję numer przesyłki AD01E10J52

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

matt_rose
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

Cześć @Client:47269190, zgłosiłem interwencję w sprawie Twojej przesyłki do odpowiedniego zespołu. Skontaktujemy się z Tobą, gdy otrzymamy więcej informacji.

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów

Client:47269190
#7 Wielbiciel

Dziękuję.Mam nadzieję,że dziś jeszcze uzyskam odpowiedź🙂

oznacz moderatorów

pecela
#20 Guru ⭐⭐

@Client:47269190

Dla Allegro Delivery gwarantowany termin doręczenia to trzy dni robocze. Twoja przesyłka została nadana 27 listopada, czyli powinna dotrzeć do 2 grudnia.

A termin widoczny w ofercie, to tylko termin przewidywany przez Allegro (oficjalnie na podstawie statystyk). Zdarzają się nawet takie kwiatki jak np wysyłka pojutrze a dostawa jutro (czyli że przesyłka będzie szybciej niż sprzedawca ją wyśle). 

oznacz moderatorów

kolekcjoner608
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@pecela Tak się u mnie czasem dzieje przy przesyłkach wysyłanych paczkomatem InPostu. Klient kupuje i opłaca zamówienie w piątek ,allegro sugeruje czas wysyłki do poniedziałku do godz.23,59 a klient otrzymuje przesyłkę w poniedziałkowe przedpołudnie.

oznacz moderatorów

pecela
#20 Guru ⭐⭐

@kolekcjoner608

Chodziło mi o to że masz towar którego nie możesz wysłać od ręki, a Allegro pokazuje że klient otrzyma go jutro (ustawiasz deklarację wysyłki dla tego przedmiotu np na 2 lub 3 dni, a Allegro ma to gdzieś i pokazuje dostawę jutro, bo tak im wyszło ze statystyk). 

oznacz moderatorów