Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
mam informację, że przesyłkę dostarczy DPD, chcę ja przekierować do paczkomatu ale aplikacja DPD wcale tej przesyłki nie widzi a przy sprawdzaniu na stronie twierdzi, że numer przesyłki jest nieprawidłowy.
Przesyłka została odebrana przez kuriera
Przesyłka została przyjęta w oddziale nadawczym
Przesyłka została przyjęta w oddziale
a DPD jej nie widzi
Cześć, @HDDD. To przesyłka Allegro Delivery, realizowana przez DPD. Jako metodę dostawy wybrałeś dostawę pod adres, zatem nie będzie możliwości przekierowania jej do automatu.
Gdy przesyłka zostanie wydana do doręczenia zobaczysz w naszej aplikacji numer do kuriera (w szczegółach zamówienia oraz w wiadomości mailowej) - możesz skontaktować się z nim, aby ustalić szczegóły dotyczące dostawy.
Dziękuje, nie miałem wyboru innej metody dostawy niż tej, jak sie okazuje Allegro Delivery (mimo że napisano DPD), ta była jedyna - teraz bym na pewno jej nie wybrał
@HDDD nie wiem jak często odbierasz, lub nadajesz przesyłki, ale ja mam numery telefonów do kurierów w swojej okolicy😉, przy każdym podjeździe wystarczy grzecznie zapytać: "czy mogę Pana numer telefonu, bo ..."
Dziękuje za odpowiedź, unikam kurierów bo 2 na 10 jest "pogadana" a o tym co wyczyniają można w wielu komentarzach poczytać, wolę paczkomat i kurierów nie widzieć
@HDDD spoko, ja też jestem introwertykiem😉, ale z kurierami mam tak dobry kontakt, że jak spotykamy się w markecie, to mówią mi cześć😁
Musisz patrzeć na całą nazwę przewoźnika.
A "Allegro Delivery Kurier DPD" to inny przewoźnik niż "Kurier DPD". Dlatego nie widzi ci tej przesyłki w aplikacji DPD.
@pecela Marysia wytłumaczyła to jakieś dwie godziny TEMU😉