Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Nie wiem co za "łeb" wymyślił coś takiego, ale o ile Allegro Share ma według mnie jakiś sens, o tyle naganianie ludzi w stylu "kup jeszcze 5 razy do końca tygodnia", to już trąci jakąś desperacją i szukaniem wśród ludzi zakupoholików. Często kupuję i korzystam z Allegro do domu i firmy, ale ten program kompletnie do mnie nie przemawia i uważam go za totalną pomyłkę. Ilekroć dostaję wiadomość dotyczącą tego programu, to ją kasuję, bo wiem z góry, że nic ciekawego tam nie będzie, tylko właśnie takie męczenie buły jak 10 razy wcześniej.
Taaa. Jasne. Przedwczoraj sobie weszłam a tam kup w supermarket za 80zł. No fajnie, kupowałam od 3 sprzedawców z tych kategorii ale nie dostałam, bo wyzwanie od 1-go sprzedawcy... Wiedziałam, że nie dostanę ale nie będę zmieniać zakupów dla 4 monet, tylko niesmak miałam. Jedyny powód do zakupów to teraz już tylko smark dla drobnych zakupów do 5-dych tu nawkurzam się przy szukaniu ale tylko po to wracam. Reszta to już inny kierunek... Nie daję rady znaleźć najlepszych ofert to...
I tak się nawnerwiałam, bo każdy z produktów był powystawiany taniej niż mi wyszukiwarka pokazywała i tylko przypadkiem trafiałam. Więc pewnie i tak najlepsze oferty przegapiłam przez nich, a trują jakimiś śmiesznymi 4 monetkami... Tak samo kupony na jakieś kategorie. Żeby to jeszcze były kategorie z których korzystam, ale nie... Czysty spam...
@boatman2 dziękujemy za Twoją opinię, ale korzystanie z tych wyzwań nie jest obowiązkowe. Jeśli nie jesteś z nich zadowolony, nie musisz z nich korzystać.
To niech mi się w koszyku nie wyświetlają i mnie nie wkurzają xD