anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Przesyłka opóźniona, kraj wysyłki Chiny

Client:27867206
#7 Wielbiciel#

Dzień dobry, kupiłem towar o wartości 1959,00 zł, kraj wysyłki Chiny,  przewidziana dostawą minęło 3 tygodnie temu.

Mam dwie traking, jeden z inpost ale cały czas w trakcie przygotowaniu... i druga z 4px express ale bez aktualizacja od 15.08, z statusie "w transporcie przez sieć pocztowa "

Sprzedawcę cały czas mówi o tym żeby skontaktować inpost, skontaktuje inpost i oni mówią że nie mają informację o tą przesyłka bo jest jeszcze nie nadana.

Zastanawiam się czy jest jeszcze sens poczekać, czy jest jeszcze szansa otrzymać paczka czy już zapytać pomoc na allegro Protect.

Dziękuję za pomoc 

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

LEW433
#21 Demiurg#

@Client:27867206 Były już takie wpisy, lewy nr przesyłki i czekasz, minął czas dostawy, bezwzględnie otwieraj dyskusję, możesz inaczej nie odzyskać środków: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/dyskusje/nowa

oznacz moderatorów

Client:27867206
#7 Wielbiciel#

Dzięki za odpowiedź, tak dyskusję mam otwarte,  kontakt ze sprzedawca jest tam... on mówi dziękuję za cierpliwość..., ma cierpliwie czekam już długo też dla tego że chcę mieć ten towar... tylko nie wiem czy jest jeszcze szansa na otrzymanie paczka

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Tego nie wie nikt, ale po 14dniach odznacz dyskusję jako nierozwiązaną, chociaż już po 7dniach Allegro (wg regulaminu) samo powinno dyskusję odznaczyć jako nierozwiązaną i pozwolić złożyć wniosek do Allegro Protect.

oznacz moderatorów