Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Sprzedający z Chin dokonał zwrot pieniędzy za przedmiot nie zgodny z opisem , dyskusja z mojej strony nie zakończona , nie do końca zrozumiałam czy mam mu zwrócić towar ,ponieważ wcześniej było zaproponowano zwrot połowy kosztów i zatrzymanie przedmiotu, nie zgodziłam ,tylko zażądałam pełny zwrot poniesionych kosztów. Nie zgadzam się z tym jak bym musiałam zapłacić za przesyłkę nie z mojej winy. Sprzedający nie określił że poniesie koszty zwrotnej przesyłki. Jakie jest rozwiązanie?
@Client:47408920 nie chcę być wyrocznią, ale jak zgodził się na zwrot, bez odsyłania, to pewnie w milionach zwrotów pomyliło mu się co komu i ile ma oddać😉, więc myślę, że nie będzie żądał zwrotu przesyłki
Dobrze żeby tak było😊, popełniłam błąd że najpierw zgłosiłam z automatu zwrot sugerując zwrotami naszymi w kraju, nie wiem jakim cudem, może z nerwów bo została oszukana, zaznaczyłam na koszt a okazało się własny koszt, w tedy odwrotu nie było,i złożyłam reklamacje z czego trzeba było zacząć. Gościu po dyskusji, zwrócił mi moje środki, tylko nie określił co z przesyłką, a system mi pokazuję że muszę zapłacić. Czuję się podwójnie oszukana. Nie wiem czy można jakoś rozwiązać ?🙉
@Client:47408920 что ты забыла🤔 или сойти с ума😁
@Client:47408920 jeśli nie jesteś pewna czy odesłać zamówienie do sprzedającego, to najlepiej skierować pytanie do niego w tej sprawie. 😊 W którym miejscu system pokazuje, że musisz zapłacić? W zakładce ze zgłoszonym zwrotem? Załącz proszę zrzut ekranu z widocznym komunikatem (zakryj tylko swoje dane na zrzucie, jeśli gdzieś są widoczne).
Sprawa już załatwiona pozytywnie, dyskusja jeszcze nie jest zamknięta, wszystko wyjaśnione, sprzedawca nie chcę zwrotu towaru. Dziękuje.😊