Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Przy płatności zniknęła znaczna część banków - co się stało? Czy już nie będzie przekierowań do innych banków?
@werg-bdi Czy możesz doprecyzować i wskazać przykład banku, którego brakuje? Może być tak, że dany bank ma przerwę techniczną i płatność chwilowo nie jest dostępna.
U mnie występuje ten sam problem. Dostępne są tylko 4 opcje jeśli chodzi o przelew online z banku tj: Banki Spółdzielcze, Citi Handlowy, Nest bank i Bank Pocztowy. Reszta nie jest widoczna.
Mam to samo, w podgladzie poprzednio wybrany mBank, ale reszty brakuje:
mam to samo brak szybkiego przelewu w tym mbank
nk...
Dziękuję za zgłoszenia. Już konsultuję opisywaną kwestię z odpowiednim zespołem. Wrócę do was z odpowiedzią.
@werg-bdi @krz6_1970 @woter1 @luks_s @buchanan Otrzymałam informację, że jest to chwilowa awaria, która już niedługo powinna ustąpić.
u nmie nie ma millenium
Mnie interesuje akurat aliorbank, ale po naciśnięciu opcji przelew można tylko wybrać: banki spółdzielcze, bank pocztowy, citi handlowy oraz nest bank. Sprawdzałem na 2 przeglądarkach (Firefox i edge), czyściłem cache przeglądarek - bez zmian.
Dlaczego została skrócona lista banków do przelewów przy rozliczeniach z allegro?