anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Przy płatności zniknęła znaczna część banków - co się stało?

MAMY ROZWIĄZANIE!
werg-bdi
#7 Wielbiciel

Przy płatności zniknęła znaczna część banków - co się stało? Czy już nie będzie przekierowań do innych banków?

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9
w_kiwi
Moderatorka Allegro Gadane

@werg-bdi Czy możesz doprecyzować i wskazać przykład banku, którego brakuje? Może być tak, że dany bank ma przerwę techniczną i płatność chwilowo nie jest dostępna.

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów
fantastic95
#1 Nowicjusz

U mnie występuje ten sam problem. Dostępne są tylko 4 opcje jeśli chodzi o przelew online z banku tj: Banki Spółdzielcze, Citi Handlowy, Nest bank i Bank Pocztowy. Reszta nie jest widoczna. 

oznacz moderatorów
luks_s
#7 Wielbiciel

Mam to samo, w podgladzie poprzednio wybrany mBank, ale reszty brakuje:2025-07-30_181551.png

oznacz moderatorów
woter1
#7 Wielbiciel

mam to samo brak szybkiego przelewu w tym  mbank

woter1_0-1753892506351.png

nk...

woter1_0-1753892690455.png

oznacz moderatorów
w_kiwi

Dziękuję za zgłoszenia. Już konsultuję opisywaną kwestię z odpowiednim zespołem. Wrócę do was z odpowiedzią.

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów
w_kiwi

@werg-bdi @krz6_1970 @woter1 @luks_s @buchanan Otrzymałam informację, że jest to chwilowa awaria, która już niedługo powinna ustąpić. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów
krz6_1970
#1 Nowicjusz

u nmie nie ma millenium

oznacz moderatorów
werg-bdi
#7 Wielbiciel

Mnie interesuje akurat aliorbank, ale po naciśnięciu opcji przelew można tylko wybrać: banki spółdzielcze, bank pocztowy, citi handlowy oraz nest bank. Sprawdzałem na 2 przeglądarkach (Firefox i edge), czyściłem cache przeglądarek - bez zmian.

oznacz moderatorów
buchanan
#8 Zapaleniec

Dlaczego została skrócona lista banków do przelewów przy rozliczeniach z allegro?

oznacz moderatorów