anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Przyczyna techniczna w aplikacji Allegro.

zbigzdon
#1 Nowicjusz#

Witam od jakiegoś czasu, nie wiem może od aktualizacji aplikacji Allegro, nie mogę otworzyć, na przykład  porównaniu oferty, oceny produktu, dostawy, sprawdzanie płatności, itp.Ale tylko w przy sieci wifi. Przy sieci mobilnej z telefonu nie ma żadnych problemów, a przy Wi-Fi  wyświetla komunikat że coś poszło nie tak spróbuj ponownie. Jak może być tego przyczyna, kupować mogę bez problemu, ale nie mogę sprawdzić oceny produktu, ani p

Screenshot_20240902_225452_Allegro.jpg

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@zbigzdon Czy ten problem dotyczy ofert z Allegro Lokalnie?

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

sylwesterg250
#1 Nowicjusz#

Mam ten sam problem, gdy próbuję wejść w jakąkolwiek licytację, ale tylko gdy posortuję je pod względem czasu do końca. W każdym innym przypadku aplikacja działa. 

Problem dotyczy aplikacji mobilnej Allegro, widziałem w innym wątku, że poniedziałkowa aktualizacja miała rozwiązać ten problem, niestety nie rozwiązała (o ile była jakakolwiek aktualizacja, bo nie zauważyłem). 

oznacz moderatorów

ayo80
Moderatorka
Moderatorka

@zbigzdon @sylwesterg250 za kilka dni przygotowujemy aktualizację, która przywróci pełną funkcjonalność Allegro Lokalnie. Poniedziałkowe wdrożenie zostało przesunięte na czwartek. Najmocniej przepraszamy za utrudnienia w korzystaniu z naszej platformy. Prosimy jeszcze o odrobinę cierpliwości.

Paula
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów