anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Przyczyna techniczna w aplikacji Allegro.

zbigzdon
#1 Nowicjusz

Witam od jakiegoś czasu, nie wiem może od aktualizacji aplikacji Allegro, nie mogę otworzyć, na przykład  porównaniu oferty, oceny produktu, dostawy, sprawdzanie płatności, itp.Ale tylko w przy sieci wifi. Przy sieci mobilnej z telefonu nie ma żadnych problemów, a przy Wi-Fi  wyświetla komunikat że coś poszło nie tak spróbuj ponownie. Jak może być tego przyczyna, kupować mogę bez problemu, ale nie mogę sprawdzić oceny produktu, ani p

Screenshot_20240902_225452_Allegro.jpg

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

nat_not
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@zbigzdon Czy ten problem dotyczy ofert z Allegro Lokalnie?

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

sylwesterg250
#1 Nowicjusz

Mam ten sam problem, gdy próbuję wejść w jakąkolwiek licytację, ale tylko gdy posortuję je pod względem czasu do końca. W każdym innym przypadku aplikacja działa. 

Problem dotyczy aplikacji mobilnej Allegro, widziałem w innym wątku, że poniedziałkowa aktualizacja miała rozwiązać ten problem, niestety nie rozwiązała (o ile była jakakolwiek aktualizacja, bo nie zauważyłem). 

oznacz moderatorów

ayo80
Była Moderatorka Allegro Gadane
Była Moderatorka Allegro Gadane

@zbigzdon @sylwesterg250 za kilka dni przygotowujemy aktualizację, która przywróci pełną funkcjonalność Allegro Lokalnie. Poniedziałkowe wdrożenie zostało przesunięte na czwartek. Najmocniej przepraszamy za utrudnienia w korzystaniu z naszej platformy. Prosimy jeszcze o odrobinę cierpliwości.

Paula
oznacz moderatorów