Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam od jakiegoś czasu, nie wiem może od aktualizacji aplikacji Allegro, nie mogę otworzyć, na przykład porównaniu oferty, oceny produktu, dostawy, sprawdzanie płatności, itp.Ale tylko w przy sieci wifi. Przy sieci mobilnej z telefonu nie ma żadnych problemów, a przy Wi-Fi wyświetla komunikat że coś poszło nie tak spróbuj ponownie. Jak może być tego przyczyna, kupować mogę bez problemu, ale nie mogę sprawdzić oceny produktu, ani p
@zbigzdon Czy ten problem dotyczy ofert z Allegro Lokalnie?
Mam ten sam problem, gdy próbuję wejść w jakąkolwiek licytację, ale tylko gdy posortuję je pod względem czasu do końca. W każdym innym przypadku aplikacja działa.
Problem dotyczy aplikacji mobilnej Allegro, widziałem w innym wątku, że poniedziałkowa aktualizacja miała rozwiązać ten problem, niestety nie rozwiązała (o ile była jakakolwiek aktualizacja, bo nie zauważyłem).
@zbigzdon @sylwesterg250 za kilka dni przygotowujemy aktualizację, która przywróci pełną funkcjonalność Allegro Lokalnie. Poniedziałkowe wdrożenie zostało przesunięte na czwartek. Najmocniej przepraszamy za utrudnienia w korzystaniu z naszej platformy. Prosimy jeszcze o odrobinę cierpliwości.