Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak chcecie, możecie zostawić swój ślad. Odcisk palca, dłoni, nosa, ust, byle nie sikać!
Pozdrawia Was czule atarog.
Ja tylko chciałem powiedzieć, że kilka osób było tu zanim "nowe" forum trafiło na świat. Byliśmy tu na testach. Złożyliśmy też trochę wniosków i postulatów.
Między innymi fora tematyczne (w tym takie jak dawny DiR, komputery, Film/Książki, Mydelniczka).
Zobaczymy może zdecydują się na ich wprowadzenie 😉
Napiszę wprost Piotrze - wyrosłam z codziennego siedzenia na allegro - było, minęło. Dla Ciebie to może być nadal ciekawy świat, ja znalazłam sobie inny plac zabaw. Allegro samo się nas pozbyło. Czy coś wróci - nie wiem, może się Wam uda przekonać ich do wprowadzenia, choć ja szans na to nie widzę...
Na testach? I wolno Wam o tym mówić? Jak ja kiedyś byłam allecoś tam allegdzieś tam, to podpisałam lojalkę na całe życie...:-)
@atarog Oj tam, wielkie mi testy. Po prostu All wpuściło tutaj najpierw około setki osób. Tydzień wcześniej raptem. Wyłapaliśmy kilka błędów, pośmialiśmy się z Adminów, popisaliśmy o niczym i tyle. 😛
Bry 🙂
O, Wampierz - dzień dobry szanowny Panie:-)
@atarog A witam uniżenie. Jak miło, że ktoś mnie jeszcze pamięta 😉 A z tym "Nie będę. mam inną piaskownicę i inne zabawki" to ja byłbym ostrożny... Allegro jest jak łażenie po bagnach - wciągające 😛
Jestem ostrożna ale... wiem ile mam na głowie:-)
I co jeszcze wcisnę;-P
@atarog A weś nie marudź, jak jaka baba. Sami se tu mamy siedzieć? 😛
kurde, no jakoś mnie tutaj przyniosło 🙂 ogarniam, znaczy staram się, te punkty, podpinania i całą szopkę (jakby nie mogli odkopać starego cafe i zrobić jak było kiedyś, jak mówi taki jeden mądry, "lepsze jest wrogiem dobrego"
Cierpliwości tu trza. I marudzenia nieco. Maciek może się zlituje i ciut to zmieni - o ile będzie taka potrzeba, jak gdzieś tam pisano.. Wiem, że to wygląda jak **piiip** - przynajmniej chwilowo, ale jestę optymistą 😛 Stare cafe nie wróci, ale być może uda się tym razem wypracować jakiś kompromis z All i zrobić z tego czegoś, jakieś miejsce bardziej przyjazne gadactwom wszelkiej maści 😉
Tak cichutkie ale dobitne piiiiip 😃
@Vrykodo rzyci taka robota! Dziś dopiero zauważyłam, że to tu napisałeś. Mało, po napisaniu małpy wcale Cię nie wybiera, dopiero po trzeciej literze wskakujesz.
Co złego było w drzewie?:-D
Zamknęli stare dobre cafe, a stworzyli takie badziewie...
Jak miś na miarę naszych czasów.
Witajcie
No
Uobecny! /bt
Ten usuń?:-)
Fajny wątek - miło, że tu jesteście, tylko nie róbcie zbyt dużego bałaganu, bo admini przyjdą i zrobią porządek 😋
@cloudcloud To zróbcie nam miejsce dla luźnych pogaduszek i będzie po problemie dla Was i dla nas 😉
A na marginesie - Ty to jakaś nowa jesteś i póki się nie wkupisz w nasze łaski, to ja nie wiem, czy masz tu prawo głosu... 😛
To przestrzeń dla Was - wszystkie Wasze sugestie czytamy i bierzemy sobie do serca. Jestem nowa na Gadane, jak my wszyscy 😎, poza tym umówmy się - @msniezek trudno dorównać stażem pracy w Allegro.
Natomiast, co do łask @Vryko to Wy powinniście się nie nie wkupić, będę bacznie obserwować 👀
@cloudcloud My już po 15 lat wkupieni w łaski Admiralicji...niektórzy nawet po 20 razy mieli tu bana 😛 Teraz młodzi mają się starać - znaczy Ty także 😉