Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy jest możliwość przywrócenia komentarzy neutralnych ?
Czasami zdarz mi się że sprzedający sprzedaje towar którego nie posiada.
Kontakt jest o.k., finalnie następuje zwrot pieniędzy.
Nie chciałbym wystawiać komentarza negatywnego ale jednoczśnie
chciałbym ukrócić tego typu praktyki niektórych sprzedawców którzy
nie szanują czasu swoich Klientów, tym bardziej że inna, podobna oferta
u innego rzetelnego sprzedawcy w tym czasie może zniknąć.
Nie zawsze jest to z winy sprzedającego, a już szczególnie gdy sprzedaje z prywatnego konta. Już przynajmniej półtora roku Allegro uparcie przy autowznawianiu wznawia tam również sprzedane egzemplarze. Baaa na początku jeszcze przy wystawianiu był komunikat informujący, że nie są wznawiane. Po zgłoszeniu błędu łaskawie poprawili tylko komunikat. Na dowód link do mojego posta Autowznawianie - Społeczność Allegro - 565430
I tak próbowałam wznawiać ręcznie. Konto 1500 ofert. Po kilku miesiącach odkryłam, ze niektóre oferty nie tylko są powznawiane ale w dodatku 3-krotnie. Mimo iż bardzo starałam się tego pilnować. Serwis do tej pory ma to gdzieś. Jedyne co mogę zrobić to przeprosić, zaświecić oczami i zwrócić kasę jeszcze tego samego dnia...
Konta firmowe też co chwilę wyskakują z postami, ze coś im się bez powodu wznawia. Czasami piszą, ze przez 3dni zakańczają, a oferta wciąż się wznawia...
@kermu A co powiesz na pomysł aby ukrócić bezkarne kupowanie i nieopłacanie aukcji ? Teraz jest to bezkarne a niestety takich sytuacji jest coraz więcej . Sprzedawca niestety nie ma jak ocenić klienta.