Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam serdecznie kupilem kabel na allegro i jak przyszla paczka zwrocilem zwrot pieniazkow dostalem tylko bez kosztow wysylki może mi ktos powiedziec czemu dostalem zwrot za towar bez kosztow wysylki.
Dziękuję pozdrawiam
podaj link do oferty
@utorrent19 może:
tak jak pisze mdrogeria daj link do oferty bo za mało szczegółów podałeś
10997683056
@utorrent19 jeśli kupiłeś 1 kabel i go oddałeś to sprzedawca powinien Ci zwrócić koszt przesyłki w wysokości - 6,99zł , najlepiej zapytaj dlaczego umniejszył zwrot , może jest inny powód .
Obstawiam drugą opcję (sprzedawca nie zna prawa) 😀 żal mu **** ścisną ,że musi ponieść dodatkowe koszta
@Client:44052296 trudno mi się z Tobą zgodzić , u nie bez mała 100% jest zwrotów w ramach smart , może to być prozaiczne niedopatrzenie sprzedawcy .
@Client:44052296 A ja obstawiam najczęściej spotykaną opcję na allegro - sprzedawca zna prawo ale ma w zwyczaju za każdym razem zapominać, że trzeba zwrócić za paczkę.
@utorrent19 napisz w tej sprawie do sprzedającego nie tutaj, na pewno zapomniał. "Oficjalny sklep" dlaczego mnie to nie dziwi...
@utorrent19 A za mało dałeś szczegółów jaki zakup itd, ale jak robisz zwrot to odesłanie to Twój koszt ze Smartem i paczkomat masz za darmo, sprzedajacy zwraca Ci koszt zakupu i koszt najtańszej przesyłki w danej ofercie.
Ja nie mam smarta
Nie masz Smarta więc zwrot leży w twojej gestii, a sprzedajacy powinien Ci zwrócić za towar +najtańszą dostawę w tej ofercie.
Powinienem dostac 38.98zl a dostalem 29.99
@utorrent19 Powinieneś dostać: 29,99 + 6,99 = 36,98
Dostalem tylko 29.99
@utorrent19 a pytałeś się sprzedawcy?
Pisalem i dostaje odp zeby czekac na odpwiedz