Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Może mi ktoś wyjaśnić na czym polega ten "darmowy" dostęp?
Bo wygenerowałem kod, zalogowałem się i jedyne co widzę to 50% rabatu na zakup audiobooków...
Tak to wygląda czy coś nie zaskoczyło?
Bezpłatny dostęp do ponad 2000 audiobooków przez 3 miesiące za darmo
A tak mówi regulamin promocji:
Promocja przeprowadzona jest w dniach 23 grudnia 2019 r. od godz. 12:00 do 31 stycznia 2020 do godziny 23:59 (Okres Trwania Promocji), przy czym Kupony przyznane w Okresie Trwania Promocji ważne są do dnia 31.01.2020 r. do godziny 23:59.
https://allegro.pl/regulaminy/regulamin-promocji-prezent-dla-klientow-allegro-smart-0KdbXbnG3I8
Czytam te regulaminy promocji któryś raz z rzędu i nie jestem mądrzejszy nic a nic. Jeden odsyła do drugiego i żaden nie pisze wprost o DARMOWYM dostępie.
To w krótkich żołnierskich słowach - to jest darmowy dostęp czy ściema i trzeba płacić 50%?
@grzybum W § 4, pkt. 7 regulaminu znajdziesz informację:
"Akceptując Regulamin Audioteka Klub, Uczestnik wyraża zgodę na warunki płatnej usługi Audioteka Klub świadczonej bezpłatnie przez czas określony w niniejszym Regulaminie", więc tak, dostęp jest bezpłatny.
Ze swojej strony mogę dodać, że po 3 miesiacach dostęp nie jest przedłużany w automatyczny sposób na usługę płatną. Przedłużenie dostępu po wygaśnięciu promocji będzie wymagało świadomej decyzji i działania, by uruchomić płatną usługę.