Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry dostałem dziś takiego emaila, ale nie wiem czy to nie jest jakiś fejk?
gdy klikam w odnośnik to przekierowuje mnie niby do allegro.
@Tholos to nie jest wiadomość od nas, prześlij ją proszę za pomocą opcji [przekaż dalej] na adres phishing@allegro.pl oraz na wszelki wypadek przeskanuj swoje urządzenie programem antywirusowym.
Witam, dzisiaj dostałem dwie wygenerowane wiadomości na skrzynkę pocztową jedna po drugiej o 14:40 i 15:03. Czy to próba wyłudzenia ? Dodam, że nigdy takiej wiadomości od allegro nie dostawałem.
"Allegro.pl Marketplace
Szanowny 'tutaj mail',
Z przyjemnością informujemy, że została przeprowadzona korekta poprzednich zamówień na Twoim koncie. Zgodnie z tym, przysługuje Ci zwrot środków w wysokości 130.12 zł.
Niestety, nie otrzymaliśmy odpowiedzi od Ciebie dotyczącej preferowanego sposobu zwrotu. Z uwagi na to, chcielibyśmy potwierdzić, czy życzyłbyś sobie otrzymać te środki na swoją kartę debetową czy też w formie voucheru na naszej stronie Allegro.pl.
Prosimy o potwierdzenie swojej decyzji poprzez kliknięcie poniższego przycisku:
Odbierz Srodki
Jeśli nie otrzymamy odpowiedzi w ciągu najbliższych dni, zastrzegamy sobie prawo do zawieszenia Twojego konta na Allegro.pl, a kwota środków zostanie skasowana.
Dziękujemy za zrozumienie i czekamy na Twoją decyzję.
Z poważaniem,
Zespół Allegro.pl"
Dostałem identyczną wiadomość. Moim zdaniem oszustwo.
@Swieras71 Sprawdziłam to i nie wysłaliśmy do Ciebie takich wiadomości. Proszę, wyślij je, korzystając z opcji "przekaż dalej" na adres phishing@allegro.pl.