Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
Jak długo po zakupie może utrzymywać się status "Płatność w toku", zanim zostanie zweryfikowana przez allegro?
Środki zostały pobrane z konta.
płatność
Dziękuję za pomoc.
Z poważaniem,
Dominika
@univella Jaką metodę płatności wybrałaś?
Był to przelew bankowy.
@univella Prześlij potwierdzenie wpłaty przez ten formularz. Doradcy sprawdzą dlaczego płatność nie rozliczyła się poprawnie.
Nie mogą Państwo sprawdzić na Państwa rachunku bankowym czy wpłata dotarła?
Dotrzeć musiała do Państwa na pewno, tylko Państwa system jej nie "przetworzył".
@univella Możemy to sprawdzić na podstawie potwierdzenia wpłaty, które prześlesz przez formularz.
Czysto hipotetycznie - jeśli nie prześlę potwierdzenia wpłaty, to status płatności nie zostanie zmieniony?
Nikt z Państwa pracowników nie pochyli się nad moją płatnością, która została przez Państwa system nie przetworzona?
P.S.
Upewniłam się po raz kolejny, środki z konta bankowego zostały pobrane, mogę przesłać Państwa numer rachunku na który wykonałam przelew.
Proszę mnie źle nie zrozumieć, jak tylko dotę do domu prześlę potwierdzenie.
Z czystej ciekawości pytam czy sami z siebie Państwo zainteresują się "zawieszeniem się" płatności.
@univella Potrzebne jest potwierdzenie wpłaty, żeby zespół, który odpowiada za ten obszar mógł sprawdzić czy środki w ogóle do nas dotarły. Nie mogę zapewnić, że płatność zostanie rozliczona. Może się okazać, że będzie musiała zostać anulowana i ponowniona.
Jednak jeszcze raz zaznaczam, że w celu wyjaśnienia sprawy konieczne jest przesłanie potwierdzenia wpłaty.