Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ witam drodzy moderatorzy. Zauważyłem taki problem, a mianowicie gdy jestem zalogowany nie widzę opcji "szukaj w opisie", a gdy się wyloguję opcja jest widoczna. Czyściłem ciasteczka i nic nie pomaga.
@wysoczanin1 To nie jest błąd. Obecnie trwają testy wyszukiwarki i opisana przez Ciebie sytuacja jest przez nie spowodowana.
Dziękuję za info! Gdzieś taka informacja była podana do wiadomości? Bo dla wielu myślę to bardzo istotna funkcja;) Z drugiej strony trwają testy wyszukiwarki, a gdy nie jestem zalogowany funkcja jest dostępna, a tam chyba ta sama wyszukiwarka??
Mam ten sam błąd. Szukacie go od września i nic nie możecie znaleźć? Czyściłem cookies i nic.
Nie mogę się zgodzić, gdyż testowanie wyszukiwarek też powinno "testować" przy niezalogowanym użytkowniku, a niestety nie "testuje"😜
@Kaliope_Brzeg użyj lupki i zobacz od kiedy ten wątek się przewija i nie ma żadnej odpowiedzi. Losowi użytkownicy pozostają bez pomocy od co najmniej 4 miesięcy.
To słabo szukasz, bo ja widzę że ten sam moderator wypowiada się w tym wątku rozkładając ręce.
Po trzech miesiącach dalej rozkłada ręce, a Twoje komentarze są równie przydatne co odpowiedź moderatora na pytanie OP