anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

"You have been blocked"

negatywnymisiu
#8 Zapaleniec

Coraz czesciej pojawia mi sie ten komunikat. Placicie za oprogramowanie, ktore zmniejsza Wam ruch w sposob chyba dosc przypadkowy. 

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

San_set
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@negatywnymisiu Proszę, prześlij zrzut ekranu z widocznym komunikatem.

Sandra
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

negatywnymisiu
#8 Zapaleniec

g.jpg

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@negatywnymisiu Wyczyść proszę pliki cookies oraz sprawdź wtyczki w przeglądarce. Jeśli to możliwe zmieć sieć. Daj znać czy te wskazówki pomogły. 

Nicol
oznacz moderatorów

negatywnymisiu
#8 Zapaleniec

nie. Pusty profil, safe mode  (0 wtyczek) - ten sam komunikat.nocookie.jpg

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@negatywnymisiu dziękuję za zrzut i informację! Weryfikuję problem z komunikatem o blokadzie. 

Sandra
oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Cześć, @negatywnymisiu! Przepraszam Cię za dłuższy czas oczekiwania na odpowiedź. Ustaliłam, że problem pojawia się ze względu na niekatualną wersję przeglądarki oraz brak włączonej obsługi java script. Po zaktualizowaniu przeglądarki do najnowszej wersji oraz włączeniu obsługi java script, problem nie powinien już występować. 😊

Sandra
oznacz moderatorów

negatywnymisiu
#8 Zapaleniec

przegladarka jest dosc leciwa ale javascript jest wlaczony. To oprogramowanie DataDome jest wyjatkowe glupie, bo jestem uzytkownikiem potwierdzonym wieloma transakcjami i zalogowanie sie powinno zalatwiac sprawe. Ale na to potwierdzone konte wlasnie nie moge sie zalogowac, coz, nie moj problem, **piiip** i **piiip** dzialaja bez cyrkow.

oznacz moderatorów

negatywnymisiu
#8 Zapaleniec

nb. nie uzylem zadnych brzydkich slow tylko nazwy serwisu ktory kiedys nazywal sie tablica a zostal wykupiony chyba przez Holendrow i serwisu ktory nalezy do Jeffa Bezosa. SMH 😄 . Pozdrawiam.

oznacz moderatorów