Coraz czesciej pojawia mi sie ten komunikat. Placicie za oprogramowanie, ktore zmniejsza Wam ruch w sposob chyba dosc przypadkowy.
@negatywnymisiu Proszę, prześlij zrzut ekranu z widocznym komunikatem.
@negatywnymisiu Wyczyść proszę pliki cookies oraz sprawdź wtyczki w przeglądarce. Jeśli to możliwe zmieć sieć. Daj znać czy te wskazówki pomogły.
nie. Pusty profil, safe mode (0 wtyczek) - ten sam komunikat.
@negatywnymisiu dziękuję za zrzut i informację! Weryfikuję problem z komunikatem o blokadzie.
Cześć, @negatywnymisiu! Przepraszam Cię za dłuższy czas oczekiwania na odpowiedź. Ustaliłam, że problem pojawia się ze względu na niekatualną wersję przeglądarki oraz brak włączonej obsługi java script. Po zaktualizowaniu przeglądarki do najnowszej wersji oraz włączeniu obsługi java script, problem nie powinien już występować. 😊
przegladarka jest dosc leciwa ale javascript jest wlaczony. To oprogramowanie DataDome jest wyjatkowe glupie, bo jestem uzytkownikiem potwierdzonym wieloma transakcjami i zalogowanie sie powinno zalatwiac sprawe. Ale na to potwierdzone konte wlasnie nie moge sie zalogowac, coz, nie moj problem, **piiip** i **piiip** dzialaja bez cyrkow.
nb. nie uzylem zadnych brzydkich slow tylko nazwy serwisu ktory kiedys nazywal sie tablica a zostal wykupiony chyba przez Holendrow i serwisu ktory nalezy do Jeffa Bezosa. SMH 😄 . Pozdrawiam.