Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Napisz coś więcej bo obrazka nie będziemy widzieć aż do zatwierdzenia przez moderatorów .
Allegro po interwencji Avasta ...
Alert z Avasta
Przerwaliśmy połączenie ze stroną assets.allegrostatic.com, ponieważ była zainfekowana przez JS:lncluder-BJD [Trj]
https/assets.allegrostatic.com/e09d28a6-exter na l/dd-K89D9F4.JS
@Starwars_pl Co spowodowało pojawienie się tego komunikatu? Jeśli to możliwe, prześlij zrzuty z przeglądarki w trybie incognito z widocznym całym ekranem (data, godzina i pasek adresowy). Na zrzutach powinny być widoczne kolejne kroki, które prowadzą do tego komunikatu.
Witam.
Mam taki sam komunikat od antywirusa avast.
Troszkę blokuje mi wyświetlanie stron allegro.
Pozdrawiam
Grzegorz
Mam to samo
Kiedyś była już podobna sytuacja z Avastem. Zaraz po dodaniu następnych "ulepszeń i ułatwień" dla klientów przez Allegro.
vonPudlitz - usuń program i zainstaluj ponownie i będzie oki. Darmowe programy anty robią czasem numery. Już wspominałem że miałem podobny komunikat przy podłączeniu telefonu, aparatu. Żadne program nie chroni kompa. Po prostu trzeba uważać co oglądamy i w jakie linki klikamy w dzisiejszym świecie a tym bardziej darmowe anty.
od dzisiaj mam to samo avast blokuje allegro z komunikatem jak opisal
Ja nie mam darmowej wersji i mam to samo
Witam mam to samo też mam na rok avast odinstalowałam po zainstalowaniu nie tracisz avast płatny
@sniega33 czy zaktualizowałaś swój program antywirusowy?
mam to samo na płatnym
Nie mam avasta bo usunąłem ale możesz to sprawdzić. Jeśli podziała tzn. że to avast blokuje zwykłą stronę
Otwórz program Avast Antivirus i wybierz kolejno opcje ☰ Menu ▸ Ustawienia. Wybierz kolejno opcje Ogólne ▸ Wyjątki, a następnie kliknij opcję Dodaj wyjątek. Wyjątek można dodać na kilka sposobów: Wpisz ścieżkę pliku/folderu lub adres URL w polu tekstowym i kliknij opcję Dodaj wyjątek.
Głupi pomysł. Jesli będzie realnie wirus to tracisz dane firmowe. Po co ludziom kazesz to robić> Porabało Cię.
Jeśli występuje ten problem na wielką skalę to czemu aukcje które mi się w tym czasie kończą nie są przedłużane o 24h ,kupujący mogą mieć problemy z wejściem i licytacja a stracę na tym ja jak i allegro? @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
U mnie dziś dokładnie ta sama sytuacja. Komunikat z avast o zablokowaniu strony zainfekowanej trojanem. Na allegro brak możliwości wykonania zakupu, przejrzenia konta.