Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy paczkomaty Allegro działają tak samo jak paczkomaty inPOST?
Kupuję przedmiot po przez KupTeraz, w opcjach wysyłki biorę INPOST PACZKOMAT, od razu dodaje mi mój najbliższy wcześniej zapamiętany, następnie opłacam np. kartą albo z poczty i po temacie. Gdy paczka przyjdzie dostaję KOD na SMS i lecę odebrać. Paczkomaty Allegro działają tak samo czy jest coś o czym nie wiem?
@piimaa Tak, zasady działania automatów paczkowych Allegro nie będą odbiegać od tego, co już znasz 🙂
nie mialem styczności ale trzeba miec na uwadze, że są zasilane zieloną energią czyli energią ze źródeł odnawialnych.Niewiem jak to bedzie dzialac jak słońca czy wiatru nie będzie
Ponadto są obsadzanie roślinami i jesli na poczatku wszystko jest oh i ah to za chwile ktos zaniedba i może być różnie
Na razie wiem tylko że wszystkie paczkomaty (bez względu na to czyje są) umieszczane są w takich miejscach że ... płakać się chce :)))
Często strach jest wyjść w nocy po paczkę, gdy ktoś wraca z pracy np. o 23:30 czy później bo... niektóre lokalizacje są "piekielnie" nieciekawe, np. opustoszałe tyły hipermarketów.
Ciekawe są też paczkomaty wewnątrz np. marketu BIEDRONKA, jak tam wejść gdy sklep zamkną?
:))