Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kilka pytań organizacyjnych społeczności ( tak po kilku chwilach tutaj mnie naszło)
1. Jaki jest algorytm przyznawania rang? Czy tylko liczba postów ( uwaga na "nabijaczy" )? Czy również oceny "w punkt" ..inne ?
2. Od kiedy ( od jakiej rangi) można zmieniać awatary?
3. Jak wybrać tablicę odpowiednią jeżeli post dotyczy ( tak jak ten) samego AllegroGadane a nie Sprzedazy czy Kupna?
4. Widziałem edytor HTMLa czy jest pełny czy są jakieś ograniczenia?
To ja się podobne z pytanie jeszcze.
Czy będzie możliwość edytowania postów, odpowiedzi/komentarzy? Na przykład w celu edytowania literówki?
@pogotowie-it z tego co widzę, już jest taka możliwość (na edycję swojego posta masz 10 minut od jego napisania - kliknij trzy kropki po prawej stronie od Twojego loginu).
@pinsplash po kolei:
Czyli odnośnie Awatarów - wiem ze nic nie wiem (nie wiem też dlaczego nie mozecie go ujawinić 😉 )
Jak założyć artykuł na blogu? Jeżeli masz na myśli podpisywanie się pod już istniejącymi to przy duże ilości komentarzy/postów - stanie się to nieczytelne
@pinsplash na blogu artykuły zakładają wyłącznie pracownicy - ekipa Allegro Gadane. Nie chcemy ujawnić, jaką rangę otrzymasz i za co, po pierwsze dlatego, żebyś miał niespodziankę 🙂 Po drugie - Ciebie o to nie podejrzewam, ale inni mogliby chcieć sztucznie zawyżać swoją pozycję w systemie rang, gdyby znali algorytm. W skrócie mogę powiedzieć, że każda czynność w ramach Allegro Gadane przybliża Cię do kolejnej rangi:
No to trza skrzyknąć se starą ekipę, a najlepiej stworzyć jakieś TWA, pisac na sto tematów i nabijać wzajemnie "w punkt-y", radośnie się logując co chwilkę.. 😛
TWA było chyba na każdym forum w starym caffe 😄
Oj, tak 😄
@VrykoChyba największe na Caffe Pomoc, DiR i Mydelniczce 😉
@msniezek, tak sobie czytam i.. będziesz mógł ich użyć w awatarze od rangi 10
chyba, jednak nie 🙂 na ten moment mamy 21 rang? czyli [wdycja] osiągnął max? 😛
Nie będę śmiecił nowym wątkiem...ale mam pytanie - kto jest odpowiedzialny za nazwy rang? Maciek, Ty? No wiem, że zawsze miałeś...hmm..specyficzne poczucie humoru, ale że "wielbiciel"? To zaczynam się bać kolejnych. 😛 I jak okaże się, że dalej będą: "Całuśnik" czy "Fanatyk", to z chęcią wybiorę się na Spotkanie Allegro (toć wiem, że będą i proszę mnie tu nie ściemniać..) i osobiście nakopię. 😛
Z tego co pamiętam, to Ty też miałeś specyficzne poczucie humoru. 😃
A nazwy rang rzeczywiście są trochę... nie W punkt. 🙄
@atjus Oooo... Kogóż moje piękne oczy widzą.. 😛 Siema 🙂
@Vryko No dzień dobry! 🙂 Ciekaw jestem, kto pierwszy zasłuży na bana. Kibicuję Ci mocno i wierzę, że się doigrasz. 😄
W końcu znajome twarze.
Cześć @atjus
@atjus Może zmądrzałem...się okaże w praniu 😛
@pogotowie-it Cześć Piotr, kope lat! 🙂
@Vryko Nie wydaje mi się, ale pewnie się mylę... się okaże w praniu. 😛
@atjus Rozumiem, po Twoich wypowiedziach, że ten pierwszy banan ma być za Ciebie..? 😛