anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Raty 0% i Raty standardowe

WNataliaa
#7 Wielbiciel#

Dzień dobry, 

chciałabym się dowiedzieć czy w przypadku gdy towar, który chce kupić jest zakwalifikowany do Rat 0% to czy mogę wciąż kupić go w systemie rat standardowych? Interesuje mnie większa ilość rat niż raty 20x0%. 

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9

WNataliaa
#7 Wielbiciel#

Przeczytałam już niemal wszystkie regulaminy i nigdzie wciąż nie znalazłam jasnej odpowiedzi na moje pytanie dlatego pytam na forum. 

oznacz moderatorów

xyz96
#21 Demiurg#

@WNataliaa Raczej nie. Do przedmiotu jest dodana informacja o ratach i warunków nie można dowolnie zmieniać. Dopytaj w odpowiednim dziale Allegro na czacie tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=03326446-3f17-47ae-adf1-2d52e1419d5a

oznacz moderatorów

WNataliaa
#7 Wielbiciel#

Dziękuję za odpowiedź. 

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@WNataliaa Liczba rat jest uzależniona od danej kategorii, na przykład w kategorii filmy dvd może być minimalna liczba rat nawet jeśli jakaś dyskografia kosztuje kilkaset złotych. To dlatego, że przedmioty z tej kategorii są z reguły tańsze. Generalnie jednak w ofertach pojawiają się wszystkie możliwe warianty rat, więc jeśli nie ma wymienionej opcji na dłuższy okres czasu, to znaczy,  że jest ona niedostępna. 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

Knowhere
#21 Demiurg#

@_HolaOla_ Czy liczba rat przypadkiem nie jest uzależniona od wysokości raty (jej minimalna wartość to bodaj 15 zł)?

"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Knowhere Według mojej wiedzy, nie ma takiej zależności. 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

Knowhere
#21 Demiurg#

@_HolaOla_ A ja ostatnio z ciekawości sprawdziłem to w praktyce (nie kupując) i wyszło na to, że jest😉

"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄

oznacz moderatorów

WNataliaa
#7 Wielbiciel#

Bardzo dziękuje! Musiałam się upewnić czy jest taka możliwość zanim zdecyduje się na zakupy. 😃

oznacz moderatorów