anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Raty in banku

auto-draco81
#7 Wielbiciel#
  • Witam serdecznie:) Mam takie pytanie. dokonałem zakupu zelazka i robota . Dostałam odp z banku o przyznaniu kredytu i umowę z informacjami o ilosci,wysokości i terminie spłacania rat ale nie dostałam żadnego potwierdzenia ze strony allegro że zakup został zfinalizowany i ze kupiony przedmiot rozpoczął drogę do mnie. Zakupu przez internet dokonałam 08.03.2021nadal nie mam zadnej informacji od sprzedajacego ze towar jest mój. Towar jest nadal w koszyku
oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

xyz96
#21 Demiurg#

Robiłaś przelew weryfikacyjny 1 zł w celu potwierdzenia danych? Taka weryfikacja może potrwać 1-2 dni.

Mogło też być tak, że sprzedawca w trakcie procedury przyznawania rat zmienił cenę towaru - wtedy do zakupu nie dojdzie i trzeba powtórzyć wniosek.

oznacz moderatorów

auto-draco81
#7 Wielbiciel#

Tak zrobiłam przelew 1 zł i zlotowka wrocila na konto.

oznacz moderatorów

xyz96
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów

mr_oma
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@auto-draco81, widzę, że prowadzisz z nami korespondencję mailową w tej sprawie. Złożony przez Ciebie wniosek ratalny jest nadal weryfikowany przez pożyczkodawcę. 

Co do zasady, kiedy wniosek ratalny zostanie zaakceptowany przez bank, pożyczkodawca przekazuje środki Sprzedającemu i powinnaś wówczas otrzymać informację o zakupie. 

Maja
   Moderatorka