Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam mam takie pytanie bo chciałem dokonać zakupu poprzez allegro raty INBANK, moja obawa jest taka że nigdy nie słyszałem o tym banku i tu moje pytanie czy jak jest napisane że 0% to tak rzeczywiście jest czy są jakieś haczyki problemy itp ktoś kupował już przez ten bank?
Jeżeli taki bank jest na liście tzn. że Allegro daje błogosławieństwo, kupuj. Tak są zero jak kupisz za tyle ile jest w ofercie. Tu masz jak kupować na raty: https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych/informacje-ogolne/jak-kupowac-na-raty-rKxBgYZnDIX
@cholewajacek Jeżeli na Allegro masz napisane, że są to raty 0% to na pewno tak będzie. W trakcie wypełniania wniosku będziesz miał potwierdzenie, że są to raty zero, to samo będzie napisane w umowie, którą otrzymasz i którą przed zaakceptowaniem możesz dokładnie przeczytać.
No bo czytałem że kupowali na raty czekali podisywali umowy czekali na akceptację później produkt zniknął z oferty i nie wiedziało czy raty obowiązują czy nie pierwszy raz to chce zrobić więc trochę się boję
@cholewajacek Pierwszeństwo zakupu jest dla gotówki, składasz wniosek i czekasz, po akceptacji twój towar przechodzi w zakupione, sprzedawca dostaje kasę i Ci wysyła, oczywiście jak jest on jeszcze w ofercie. Nie ma towaru nie masz rat.
@cholewajacek Jeżeli masz obawy co do tego banku, przy wypełnianiu wniosku wybierz inny bank - jest taka możliwość na etapie wyboru ilości rat. Ewentualnie wybierz raty Od.nowa - to sprawdzony partner pożyczkowy.