Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Od pewnego czasu korzystałem z rat "od nowa" obsługiwanych przez BNP Paribas. Dziś w ogóle nie widzę dostępnej takiej opcji zakupu w żadnej kategori, ktoś coś wie? Zklikwidowali tą opcję?
Pozdrawiam
@Client:69688893 Nie zlikwidowano. Być może wybierasz przedmioty od sprzedawców z Chin, a wtedy raty Od.nowa są niedostępne, być może miałeś wcześniej jakieś zaległości lub opóźniania w spłatach rat, dlatego bank Ci je teraz zablokował.
@Client:69688893, z tego, co widzę dokonałeś wczoraj kilku zakupów metodą Raty Od.nowa. Czy Twój problem nadal występuje? Dodam, że najczęstsze powody, przez które nie możesz skorzystać z rat, opisaliśmy tutaj.
@agniesia20mala Podaj numer przykładowej oferty, w której próbujesz dokonać zakupu.
Podaj mi proszę ofertę która ma opcje raty zero, ja sprawdzę czy mi się wyświetlają, chciałam zakupić części do auta na raty od firmy której zakupy na raty już robiłam i nie mogę kupic na raty zero
@agniesia20mala To przykład wyników wyszukiwania, gdzie wszystkie oferty są oznaczone ratami zero.
@nat_not niestety żadnego z produktów nie mogę kupić na raty od nowa 😕
@agniesia20mala a jeśli wybierasz nie "kup teraz" tylko "dodaj do koszyka"? Czy wtedy z poziomu koszyka płatność ratalna się wyświetla?
@la_nika niestety też nie, ani z pozycji aplikacji, ani z komputera że strony, na innych urządzeniach też nie działa
@agniesia20mala skonsultowałam to, bo faktycznie dziwna sprawa. Skontaktuj się proszę z bankiem (nr tel. 503-221-521). Najprawdopodobniej podałaś błędny kod sms przy kolejnym zakupie od.nowa i stąd cały problem, ale tylko bank może to wyjaśnić i odblokować.
@la_nika nic takiego nie miało miejsca, wykorzystaliśmy z mężem cały limit, i odkad go wykorzystaliśmy nie możemy już nic uzyskać na raty od nowa. Czy możecie to zferyfikowac u siebie?