Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
witam serdecznie,czy jako firma(konto firma) moge zakupic produkt na raty zero ? czy jest to mozliwe?
Wygląda że jest to możliwe: ale Nie możesz dokonać zakupu ratalnego na inne dane niż dane konta Allegro, więc niestety nie będzie to możliwe.
ale dane konta mam takie same jak dane firmy.I na ta sama firme swoja chciałabym zakupic produkt warty 27 tys.zł na raty zero..czy to jest mozliwe ? wole zapytac wczesniej ,aby nie robic sprzedawcy klopotu,ze wystawi dla mnie produkt z dostepem do rat zero ,a ja ich nie bede mogła zakupic..
Nie możesz wziąć rat gdy Twoje konto jest kontem firmowym. Doczytałem.🤔
masło maslane..hehe. Na to wychodzi ,ze moge kupic na raty zero i podac dane do faktury,ale zakupu musze dokonac z prywatnego konta np.mojej mamy konta. no i kwota nie moze byc wyzsza niz 20tys ..wiec chyba pozamiatane..
To próbuj, może Ci się uda. Ja od kilku godzin usiłuje dokonać zakupu z "odroczoną płatnością". "Normalny " klient to już dawno zrezygnowałby z zakupu lub wystawiłby nega za FV na nieprawidłowe dane - a tutaj po protu nie można się doprosić o FV na podane dane, zgodne z danymi konta.
juz nic nie rozumiem i w sumie to nie wiem czy chce rozumiec..powodzenia zycze nam obojgu..pozdrawiam
Sądzę że się nie uda ale ... @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@fhelmo-zabawki Z konta Firma nie możesz kupować na raty.