Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Hej, mimo iż wybrana przeze mnie oferta ma opcję raty zero i wartość przekracza 1000pln, to jednak nie mogę skorzystać z tej opcji.
Generalnie nie działają mi te raty zero, a w przeszłości wielokrotnie z nich korzystałem.
Ale to jest koszyk...
@Client:40754896 A nie jest to zakup spoza UE?
No zgadza się, teraz zauważyłem, ale regulamin o tym nic nie mówi. To może być przyczyna?
Nie da się wówczas tego kupić na raty.😁
Ale teraz sprawdziłem, że dla innego przedmiotu też nie działa - już z UE. Zresztą sprawdzałem na wielu.
2 tygodnie temu rozmawialem z kims na infolinii i usluszalem ze faktycznie dziwne, sprawdzimy to i oddzwonimy. Po ok godzinie dostalem telefon zwrotny z informacja ze po sprawdzeniu aukcji i mojego konta raty zero powinny byc mozliwe, ale z powodu problemow technicznych sa one wylaczone. I tak do dzis, bez zmian... Podejrzewam ze Allegro w 'przymusowy' sposob promuje swoje nowe Allegro Pay, dawno nie slyszalem o problemie technicznym, ktory trwa 2 tygodnie.
@stephanyarach W której ofercie nie widzisz możliwości zakupu na raty?
w ofercie widze mozliwosc zakupu na raty zero, dopiero w koszyku przycisk nie dziala. Tak jak na pierwszym zdjeciu w dyskusji.
a jesli chodzi o oferte to np ta
https://allegro.pl/oferta/kugoo-hulajnoga-elektryczna-kirin-g3-1200w-66-km-h-11674712173
@stephanyarach Rozumiem. A czy kiedy przechodzisz dalej, klikając w "DOSTAWA I PŁATNOŚĆ", nie widzisz w metodach płatności rat PayU?
@nat_not napisał(a):@stephanyarach Rozumiem. A czy kiedy przechodzisz dalej, klikając w "DOSTAWA I PŁATNOŚĆ", nie widzisz w metodach płatności rat PayU?
Widze! czyli cos sie musialo zmienic, kupilem juz kilka rzeczy przez raty zero ale zawsze uzywalem od razu przycisku, bylem pewien ze wybor Rat PayU na kolejnym ekranie da mi tylko zwykle raty. Dzieki za pomoc! problem rozwiazany.
@stephanyarach Nieaktywny przycisk w koszyku to faktycznie problem techniczny. Przepraszamy ze tę nieprawidłowość.