Witam
Reklamacja telefonu.
Zgłoszenie nastąpiło 31 stycznia.
Odpowiedz z kodem nadania paczki dostałem 2 lutego
Paczkę odebrano 4 lutego Teraz dostaje wiadomość ze nie mieli 14 dni na reklamacje
Czuje że zaczynają mnie robić w ,,nie domówienie"
W opcji dyskusji nie za bardzo mam co wybrać by pasowało w tym wątku
@Ragnor123 prawdopodobnie sewis producenta nie zdążył zrealizować espertyzy lub naprawy gwarancyjnej a jakąś decyzję muszą ustawowo podjąć. Odwołaj się od niej. Pewnie niedługo odpiszą że producent naprawił lub wymienił. Najwyżej allegro ci z protecta odda kasę.
Odpisali cos takiego
,,Dzień dobry, Niestety informujemy, że z powodu nieprzewidzianego problemu technicznego nie mamy możliwości realizacji Państwa zamówienia. Bardzo przepraszamy za powstałe niedogodności. W związku z tym dokonujemy zwrotu środków za pośrednictwem Allegro – pieniądze wrócą do Państwa tą samą metodą płatności, która została użyta podczas zakupu. W ramach przeprosin przekazujemy kod rabatowy -5% na cały asortyment w naszym sklepie internetowym: https://funtech.pl/"
Myślałem że sprawa załatwiona a tu nie
dzisiaj informacja że ponownie pytają serwis o mój telefon ,,20.2.26 "
Na moją odpowiedz że przecież mówili że zwrócą kasę odpowiadają ,,Szanowny Panie, Prosimy o zwrócenie uwagi, że wiadomość dotycząca zwrotu środków została BŁĘDNIE WYSŁANA i dotyczyła braku możliwości REALIZACJI zamówienia, a nie reklamacji. W międzyczasie otrzymaliśmy również informację z serwisu. Serwis gwarancyjny testował urządzenie i nie wykazuje ono usterek, została przeprowadzona profilaktyczna aktualizacja systemu. W związku z powyższym zwracamy się z prośbą o wskazanie adresu do wysyłki wraz z numerem telefonu. Z poważaniem Ulefone_Polska"
Rozpocząłem dyskusje ,,chyba źle zaznaczyłem ze nie zwrócili pieniędzy". Od rozpoczęcia reklamacji 31,1,26 moment dostarczenia paczki 4,2,26 do dzisiejszej wiadomości mija 20/18 dni z 14
czyli otrzymasz telefon pozbawiony wad