anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Reklamacja dywaników

Client:140164637
#7 Wielbiciel
  • Witam, kupiłem i oplacilem dywaniki gumowe 16.11.2025 .Wystąpił jakiś problem z dostawą i do dnia dzisiejszego nie mam towaru.Sprzedajacy niby złożył reklamację,a allegro strasznie jest opieszałe .Włączyło się do dyskusji 02.01.26 i nic poza tym.mijaja trzy miesiące i sprawa utknęła,.Moje pytanie.Czy to normalne?
oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

N_Nitka28
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Client:140164637 Podaj proszę numer zamówienia. 

Nicol
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel

2be5d120-c310-11f0-a4c2-13cb8ca0eedd

oznacz moderatorów

nat_not
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Client:140164637 Widzę, że w trwającej dyskusji jest odpowiedź pracownika Allegro z 11 lutego. Jeśli ponownie potrzebne jest wsparcie, przywołaj pracownika jeszcze raz.

Natalia
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel

Wczoraj ,dzwoniłem do sprzedającego i powiedział ,że nie ma żadnej odpowiedzi od Allegro,terminy gwarancji dostawy minęły,a dalej nic nie wiadomo,ktoś kogoś chyba oszukuje.Nie chodzi już o tę przesylke ,ale o zwykła informacje co jest grane i uczciwość,powstrzymuje się od negatywnych komentarzy ,czy zgloszenia sprawy do rzecznika spraw konsumenta ,ale chyba nie mam wyboru,bo dla mnie to jest niezrozumiałe ,że sprawa toczy się tyle czasu 

oznacz moderatorów

nat_not
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Client:140164637 Reklamacja złożona przez sprzedawcę to osobna sprawa, którą powinien wyjaśniać samodzielnie. W trwającej dyskusji powinien zamieszczać wszystkie wymagane informacje. Sugeruję, żebyś opisał swoje wątpliwości w dyskusji i przywołał pracownika Allegro, który zna szczegóły i zajmuje się tą sprawą.

Natalia
oznacz moderatorów