Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, sprawa wygląda następująco, około 6 miesięcy temu zgłaszałem ten sam błąd w smartfonie co teraz, wada wygląda tak samo, czy za drugim razem moge żądać pełnego zwrotu wpłaty ? Jeśli tak to jak to zrobić aby kupujący sie ze mną nie bawił, bo męczy mnie to już, dodam że mam na to dowód w postaci zdjęć przedstawiających wade
Wszystko zależy jak składasz reklamację. Poczytaj tutaj dokładnie kiedy sprzedawca może naprawić a kiedy nie. https://poradnikprzedsiebiorcy.pl/-reklamacja-towaru-ile-razy-sprzedawca-moze-naprawiac-wadliwy-sprz...
Za dużo tam czytania jest, ale w skrócie, napisałem że nie na podstawie "rękojmii" tylko że jest to kolejna reklamacja, czyli powinienem otrzymać zwrot, bo według tego artykułu tylko na podstawie gwarancji sprzedający może naprawiać sprzęt w nieskonczoność tak ? Dodałem tam też że chce zwrotu wplaty na podstawie Niezgodności Towaru Z Umową
@WebSpideyJV "Za dużo tam czytania"😁, no to wyobraź sobie, że sprzedający może odrzucić Twoją reklamację jeśli jest bezpodstawna i w ogóle nie musi Ci zwracać kasy😉, ale Ty wiesz lepiej , bo "Za dużo tam czytania"😂
I co ? to według ciebie od razu skreśla człowieka ? i w ogóle popełniłem grzech że w ogóle śmiałem zapytać o co kolwiek ? tak mnie traktujesz ? nie potrafisz podać podstawy prawnej ? to nie podawaj, ja już znalazłem rozwiązanie, ale jak zwykle bez pomocy takiego chama jak ty, oraz znalazłem podstawe prawną, mimo tego że taki jak ty, zrobiłby wszystko żeby mi zaszkodzić, poniżyć mnie i udowodnić że nie powinienem istnieć
@WebSpideyJV czyli jednak czytanie się przydało i znalazłeś podstawę prawną🤔
Szkoda tylko że twój komentarz sie nie przydał, no i jak widzisz, nie trzeba czytać "wszystkiego" bo nie liczy sie ilość, tylko jakość, widzisz, tym sie różnimy, ja szukam rozwiązań i zadaje pytania, mimo że trzeba sie bać takich ludzi jak ty, a ty sie skupiasz na tym aby łapać za słówka i zgnoić drugą strone
@WebSpideyJV jestem pewien, że znalazłeś sobie fragment który akurat Tobie odpowiada, bo nie trzeba czytać wszystkiego😉, wystarczy wyrwać sobie z kontekstu fragmenty które Tobie pasują😁
Czyli według ciebie, podstawa prawna, to jest tylko fragment wyrwany z kontekstu, nie no masz racje, po co nam prawo w Polsce ? skoro są tam tylko fragmenty wyrwane z kontekstu, piękny pokaz ignorancji z twojej strony
@WebSpideyJV Przecież to Ty napisałeś, że nie musisz czytać "wszystkiego", że "za dużo czytania", więc to dla Ciebie ważne są zdania wyrwane z kontekstu😉
I co z tego ? to nie znaczy wcale że to jest dla kogoś ważne, to tylko według ciebie to znaczy, bo nie potrafisz czytać ze zrozumieniem i wyciągać wniosków z rozmów, artykułów itp, a ja tak napisałem bo może ktoś by pomógł mi to zrozumieć, bo nie jestem ignorantem takim jak ty i nie musze udawać że wszystko wiem, ty ze swoim rozumowaniem raczej nie masz szans w starciu z logicznym myśleniem, skoro dla ciebie jak ktoś zrozumie coś, to od razu to jest "wyrwane z kontekstu", ale co tam, kompromituj sie dalej, widze że co 30 sekund odpisujesz, więc desperacja jest, a ja jestem inteligentną osobą i mimo twojemu chamstwu sobie sam radze, a ty tylko udowadniasz że trzeba udawać co sie pisze, bo tacy jak ty zawsze "cytat" wyrwą coś z kontekstu" po to aby leczyć kompleksy
@WebSpideyJV nie no spoko ja rozumiem, że: "jesteś inteligentną osobą i mimo mojemu chamstwu sobie sam radzisz", naprawdę cieszę się, że nie czekasz na gotowce tylko samodzielnie analizujesz tekst, oby tak dalej😁
Czepiasz sie szczegółów, a sam raz zaczynasz zdanie z dużej litery, a potem z małej, ale ważne że podstawówke skończyłeś chociaż