Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zamówiłam 3 koszulki z własnym nadrukiem. Jedna została dobrze zrobiona, na dwóch zostały zamienione nadruki. Napisałam do sprzedawcy (bezpośrednio), że koszulki mają niewłaściwe nadruki i zapytałam jakie jest dalsze działanie - chciałam żeby koszulki zostały wymienione. Niestety odpowiadał albo bot, albo osoba, która nie zaproponowała nic konkretnego, z którą kontakt był utrudniony. W związku z tym zgłosiłam reklamację przez allegro, gdzie zaznaczyłam, że chcę wymiany koszulek. Sprzedawca najpierw nie odpowiadał, po czym bez żadnych uzgodnień wysłał mi zwrot pieniędzy (25,87zł). Nie wiem skąd taka kwota (jedna koszulka kosztowała 29,89 zł). Ponieważ kontakt jest utrudniony, sprzedawca nie odnosi się do moich odpowiedzi, zmieniłam prośbę o wymianę koszulek, na zwrot pieniędzy za dwie źle zadrukowane koszulki. Po tym odezwał się sprzedawca, że jednak wymieni mi te koszulki i żebym mu je odesłała w ramach allegro SMART i zwróciła pieniądze, które mi wysłał (25,87 zł).
Pogubiłam się już w całej sytuacji. Czy to nie sprzedawca powinien zamówić odbiór na swój koszt i wysłać mi etykietę? Jak mam zwrócić pieniądze, które sprzedawca przesłał mi blikiem?