anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Allegro ja chcę moja paczkę !!!

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Numer zamówienia

d9a5d0b1-caa6-11f0-aebc-15fc4cdb1e3d

Screenshot_1.png

Siedzę sobie w domu i czytam gadane i mówicie, że nie ma mnie w domu???

Ma opóźnienie to ma ale niech przynajmniej bezczelnie nie kłamie!!!

Naprawdę potraficie do szału doprowadzić

Najśmieszniejsze , że do godziny 14-stej nie miałam prądu, bo pozrywało przewody oraz telefonu, bo padła bateria i kurier DPD  dostarczył bez problemu 4 paczki również z Allegro.

Teraz prąd i telefon już mam i NIE MA MNIE NIBY W DOMU? A sprawdźcie sobie że piszę, ze stacjonarnego  stałego kompa. A kilka minut przed paczką nawet komuś "w punkt" dawałam.

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

Żenada. 

W ogóle od kiedy mi DHL losujecie? Do tej pory tylko DPD miałam i Pocztę, tamte dochodziły. A to pierwsza paczka i...

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Screenshot_2.png

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@AnnaG-Antyki Ty nie MASZ BYĆ W DOMU tylko umożliwić kurierowi dotarcie pod Twoje drzwi .

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Ciii mąż latał i odśnieżał. Ten punkt też zaliczony xD

_HolaOla_
Moderatorka Allegro Gadane

@AnnaG-Antyki przepraszam Cię za tę sytuację. Za chwilę nasz pracownik skontaktuje się z Tobą w sprawie Twojej przesyłki. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Ta chwilka coś trwa...

Dobrze, że jeszcze pół paczki mam.xDPs. jeśli paczka wróci do nadawcy, a mnie wczoraj skończył się smark i nie zamierzam go przedłużać to dopiero zobaczycie wkurzonego klienta... 

Jedna jedyna paczka DHL Delivery - to się w głowie nie mieści...

_HolaOla_

@AnnaG-Antyki wiadomość mailową wysłaliśmy na adres powiązany z kontem, z którego zrobiłaś ten zakup i jest to inne konto niż z to, z którego tutaj piszesz. Jak obiecałam, maila wysłaliśmy godzinę temu, więc sprawdź proszę swoją skrzynkę.

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@_HolaOla_ ukryj zdjęcie bo są tam dane Anny 😄

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@kostas11  to są dane firmy o numerze NIP: 9680878811, więc są publiczne😉

oznacz moderatorów

_HolaOla_

@kostas11 racja, dziękuję Ci pięknie za zwrócenie uwagi!

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Nawet nie zwróciłam uwagi na te dane ale to i tak rzeczy ogólnodostępne. A maila fakt rzeczywiscie dostałam, przegapiłam w pospiechu najpierw. Jednak głosi, że weryfikują z oddziałem... Więc może kiedys tam zweryfikują coś... Ale ma gościu plusa, bo to nie wklejka... Zauważył płeć i nawet literówki są... 😂

"
Dzień dobry,

kontaktuję się z Panią w sparwie przeysłki AD01DP4BR0.

Bardzo przepraszam za opóźnienie w jej doręczniu.

Werfyikuję z oddziałem, co się z nią dzieje i kiedy zostanie dostarczona.

Jak tylko uzyskam odpowiedź, wróćę do Pani mailowo.

Życzę Pani miłego dnia!  "

Nie chciało mu się przynieść to mógł leń chociaż do automatu wrzucić, w samym centrum miejscowości sobie stoi, więc chyba przejeżdzał obok...

Ech sprawdzałam zawsze punkty. Jednak kuriera losowało mi tylko DPD i Pocztę. Tu nie sprawdzałam. Na chybcika zrobiłam sporo zakupów, bo mi się nie chciało szukać po necie i mam za własną głupotę. Sama tłumaczyłam ludziom, żeby zawsze sprawdzać...