REKLAMACJA
Witam, potrzebuje porady. Kupiłam na allegro lidlomix za ponad 2 tysiące, po nie całym roku przestał grzać, wysłałam na reklamacje. Reklamacja została uznana. Lidlomix wrócił z reklamacji ale nadal nie grzeje jak powinien- pokazuje 80C, a jest zimny. Następnym razem pokazywał 30C a był gorący. Mam film oraz zdjęcie dokumentujące. Przy pierwszej reklamacji została otwarta dyskusja, reklamacja przebiegła dość sprawnie. Ponowna reklamacja została zgłoszona przed wiadomość m, ponieważ tamta została zgłoszona jako rozwiązana.
Garnek został ponownie odesłany, a reklamacja odrzucona. Z tego co zrozumiałam sprzedawca nie wysłał sprzętu do serwisu a sam zweryfikował, że sprzęt działa według niego dobrze. Potrzebuje pomocy allegro, jak mogę otworzyć dyskusję?
Sprzedający ma mnie gdzieś, nie odpisuje na wiadomości, myślę, że powodem jest właśnie to, że nie mogę otworzyć dyskusji i zgłosić sprawę do allegro.
@WRC94 czy możesz podać mi numer zamówienia, którego dotyczy Twój problem?
Podaje numer zamówienia- 18bd4da0-81d2-11f0-989a-0397986133e4
dyskusja została zakończona 10.07.2026, ponieważ sprzęt wrócił z reklamacji. Po miesiącu znów trafił na reklamacje ale w formie „wiadomości”. Dziś o 17:00 miał zadzwonić konsultant, właśnie otrzymałam wiadomość, że jednak nie zadzwoni.
@WRC94 Z tego co widzę dyskusja została otwarta ponownie. Poczekaj proszę na informacje od sprzedającego.